Udflugter ved Niagara Falls

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter ved Niagara Falls

Her er et lille udvalg af de udflugter, som Profil Rejser kan tilbyde, når rejsen går til Niagara Falls. Kontakt os for yderligere information om priser og lad en af vores rejsespecialister skræddersy et rejseforslag til dig.
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Helikoptertur over Niagara Falls | Niagara Falls

Tag på en helikoptertur henover Niagara Falls og oplev det fantastiske syn af vandfaldene og det naturskønne område fra oven.

Højdepunkterne er Niagara River, Whirlpool Rapids, Rainbow Bridge, Niagara Falls, American Falls og selvfølgelig det uovertrufne Horseshoe Falls. Hvis du ikke har meget tid til rådighed, er det en god måde at opleve vandfaldene på - og ellers er det et godt supplement til de øvrige ture til vandfaldene.

Varighed: 9 minutter
Afgang: Dagligt fra kl. 9.00 til solnedgang

Jetbåd i Niagara Canyon | Niagara Falls

Spændingen begynder, når jetbåden sætter farten op og begiver sig ind i den 50 meter høje canyon Niagara Gorge.
Hold godt fast, når båden plasker ned i Devil´s Hole Rapids og bevæger sig mod det berømte Whirlpool Rapids, der ligger få kilometer fra Niagara Falls' kraftige vandmasser. Denne spændingsmættede tur bringer dig helt tæt på Canadas mest spektakulære attraktioner. Turen foregår i et fartøj med åbent dæk, hvilket giver passagererne en komplet oplevelse af den brusende Niagara River.

Minimum alder: Jet Dome 4 år og 1 meter høj, Wet Jet 6 år og 1.10 meter høj

Varighed: 45 minutter til 1 time
Afgang: Dagligt mellem kl. 11.00-17.00 (8 afgange)