Rejser til Kootenay Nationalpark

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    maj - september

  • Tidsforskel

    9

I det sydøstlige British Columbia ligger Kootenay National Park med sine 1.406 km2. Nationalparken blev grundlagt i 1920, da man byggede den første landevej (93’eren) over den canadiske del af Rocky Mountains.

Parken indgår i en World Heritage Site og danner en af de fire sammenhængende bjergparker i de canadiske Rockies. De andre tre er Banff National Park mod øst, Yoho National Park mod nord og Jasper National Park, som dog ikke støder op til Kootenay National Park.

Kootenay National Park er opkaldt efter floden Kootenay, der fik sit navn fra den lokale stamme Ktunaxa. Parken har et varmere og mere stabilt vejr end naboparkerne, og du kan vandre blandt de jernholdige kildefremspring, De afmærkede stier udgår mange steder fra Highway 93. 

Kootenay National ParkParken er åben hele året, men den store turistsæson varer fra juni til september. De fleste campingpladser er åbne fra begyndelsen af maj til slutningen af september, mens begrænset vintercamping kun er tilgængelig på Dolly Varden campingplads.

Cross River Wilderness Center

Cross River Wilderness Center ligger i Kootenay National Park i nærheden af den lille by Radium Hot Springs. Stedet bygger på bæredygtig turisme og er et familieforetagende, ejet af familien Patenaude. Idéen med Cross River Wilderness Center er at komme som gæst (ikke som turist) og med respekt for naturen, dyrene og beboerne opleve stedet i pagt med den indianske naturopfattelse.

Læs mere
Vil du til Kootenay Nationalpark?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.