Udflugter i Jasper

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Jasper

Nedenfor kan du se et udvalg af de udflugter, som Profil Rejser tilbyder, når turen går til Jasper i Canada. Kontakt os for yderligere information eller priser og lad os sammensætte et rejseforslag til dig.
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Oplev den maleriske landevej Icefields Parkway | Jasper

Mens du er i Jasper, må du endelig sørge for at opleve en af verdens mest maleriske landeveje - Icefields Parkway.
På denne udflugt tager en erfaren guide dig med ad landevejen og gør undervejs stop ved vandfaldene i Athabasca og Sunwapta, samt ved adskillige andre seværdigheder. Du får desuden mulighed for at udforske de fascinerende isområder, inklusiv den store Athabasca-gletsjer. På hele turen er der gode chancer for at opleve bjørne, bighornfår, elge, bjerggeder og andre spændende dyr.

Varighed: 5-6 timer
Afgang: Dagligt kl. 9.00 (maj til oktober)

Rolig River Rafting i den smukke natur | Jasper

Denne blide rafting-tur på Athabasca River giver dig mulighed for at opleve den smukke natur i Jasper National Park i et roligt tempo.
Turen tager 2½ time og tager dig forbi små, legesyge strømfald samt lange, rolige stræk, der giver din erfarne guide tid til at fortælle om områdets natur og historie. Udflugten er velegnet for alle - også småbørn og ældre.

Varighed: 2,5 time
Afgang: Dagligt kl. 12.30 (maj til september)

Sejltur på Maligne Lake | Jasper

Denne tur er for dig, der vil have oplevelser og samtidig lære noget. Turen går ned ad søen gennem Sampson Narrows og til Spirit Island.

Guider fortæller dig om Maligne Lake og Jasper National Parks historie, geologi, dyreliv og glaciologi, alt imens du nyder det smukke landskab. Båden stopper på Spirit Island, hvor der er mulighed for en kort gåtur til øens udkigspunkt.

Afgangstidspunkt: Hver time fra kl. 10:00 - 16:00

Varighed: 5 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30 (juni til september)

Sightseeing og sejltur | Jasper

Denne udflugt begynder med en kort rundtur i Jasper by, inden turen går over Athabasca River til Maligne Lake.

Der gøres stop ved Maligne Canyon, hvor du kan vandre langs den smalle kløft, og fra broerne højt oppe beundre de smukke kalkstensskrænter, vandfaldene og den frodig natur, der kendetegner landskabet. Dernæst går turen til fredfyldte Medicine Lake og videre til Maligne Lake, der er omgivet af grønne skove og hvide, sneklædte bjergtoppe. Guiden tager dig med til de bedste udsigtspunkter og sikrer, at du får den fulde oplevelse af det enestående landskab. Husk kameraet og tag dine egne billeder af den verdensberømte Spirit Island.

Varighed: 1,5 time
Afgang: Dagligt hver time mellem 10.00-16-00 (maj til oktober)