Rejser til Halifax

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    april - oktober

  • Tidsforskel

    5

Havnebyen Halifax er præget af et livligt studenterliv og beboerne i den vindblæste havneby er meget imødekommende.

En rejse til Halifax giver dig indblik i en lang historie med pirater, krigsførende europæere og skibe fulde af immigranter. Byen har Nordamerikas største naturlige havn og var Nova Scotias vigtigste by i 1700 og 1800-tallet.

Skønne seværdigheder i Halifax 

Du kan opleve mange af attraktionerne i Halifax til fods og slentre langs havnefrontens lange promenade, som fyldes med gademusikanter og mennesker om sommeren. Her finder du butikker og food courts i Historic Properties, som tidligere var havnehaller og lagre. Her er også flere gode museer, f.eks. Maritime Museum of the Atlantic, som har en film, der fortæller om redningsaktionen af Titanic. Downtown finder du hele tre universiteter og gamle boligkvarterer. 

En af Canadas mest besøgte nationalhistoriske seværdigheder finder du på toppen af Halifax. Fra det stjerneformede fort fra 1749 bliver der hver dag affyret skud fra en kanon. Citadellet er én af fire fæstninger, hvis formål var at værne byen mod angreb fra USA. Nyd den fantastiske udsigt over Halifax og havnen fra den store fæstning. 

En god måde at opleve Halifax på er med Harbour Hopper, et amfibisk køretøj, der sejler en tur i havnen og siden kører op på land. Tager du på en sejltur, er muligheden for at spotte hvaler rigtig god. 

Rejser du sydvest for Halifax, finder du en kystlinje med fyrtårne og idylliske fiskerlejer. Highway 3 er blevet døbt ”Lighthouse Route” og langs kystruten fra Halifax mod kolonibyen Lunenburg passerer du hvide strande, hyggelige småbyer og kunsthåndværkerbyer, som Chester, Mahone Bay, Lunenburg og Cape Breton.

Læs mere
Vil du til Halifax?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.