Rejser til Glacier Nationalpark

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    maj - september

  • Tidsforskel

    9

Glacier National Park er en af syv nationalparker i British Columbia og en del af et parksystem bestående af 43 parker og parkreservater på tværs af Canada. Parken blev etableret i 1886 og omfatter med sine 1.349 km2 en del af Columbia Mountains. Det er også her man finder Rogers Pass National Historic Site.

Parkens historie er tæt knyttet til to primære canadiske transportruter, den canadiske Pacific Railway (CPR), der blev afsluttet i 1885, og Trans Canada Highway, som blev afsluttet i 1963. Passet i midten af parken undgik de opdagelsesrejsendes opmærksomhed indtil 1881. Jernbanen bragte turismen med sig, ligesom etableringen af Glacier National Park og opførelsen af et populært alpint hotel. 

Parken har høje bjergtinder, store, aktive gletsjere og et af Canadas største grottesystemer. Dens tætte skove er hjemsted for bestande af store pattedyr, fugle og alpine arter. Regionen er kendt for sit kraftige snefald. Parken har et omfattende netværk af stier, tre campingpladser, og flere hytter. På grund af de store transportruter, der gennemskærer Glacier National Park, kommer der hvert år et stort antal besøgende.

Læs mere
Vil du til Glacier Nationalpark?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.