Star Clippers - Magiske rejser på havet...

...under sejl og sol

Star Clippers er ikke traditionelle krydstogter. Langt fra. Her handler det om at mærke forbindelsen til de blå bølger og dig selv, mens du under sejl og sol nyder verdens smukkeste steder. Med Star Clippers handler det ikke så meget om at komme frem til destinationen, men mere om at nyde tiden på skibet og med hinanden.
Vil du på et ægte sejlereventyr? så er Star Clippers det rigtige valg for dig.
Læs mere om livet ombord herunder.
Netop nu kan du også deltage i konkurrencen om en spændende sejlads for to personer i Middelhavet. 

Se alle vores krydstogter med Star Clippers

Vind en eventyrlig sejlads for to med Star Clippers

Tilmeld dig Profil Rejsers nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om en skøn forårs sejlads for to personer i Middelhavet i 2025. Sejladsen foregår ombord på det prægtige skib Royal Clipper og tager dig med til en perlerække af spændende destinationer. Læs mere om konkurrencen og deltag herunder.

Ja tak, jeg vil gerne deltage i konkurrencen

Når eventyret ikke blot er destinationen men hele rejsen

Star Clippers sejler til fortryllende destinationer i hele verden. Men hvor fantastisk det end er at sejle gennem Panamakanalen, til bedårende caribiske øer, i Sydøstasien eller tværs over Atlanten, så er den største oplevelse lige foran dig. I øjeblikket, hvor du i takt med bølgerne og vindens blide skub langsomt følger med mod horisonten.

Som en del af besætningen

Du indgår hurtigt i livet ombord. Selvfølgelig uden de sure pligter. Og det er noget helt særligt at følge med i, når skibets sejl under pomp og pragt hver morgen til lyden af Vangelis ”Conquest of Paradise” sættes op og klargøres til dagens sejlads. Rorgængeren står vitterligt på dækket, og du får et indgående og næsten familiært forhold til dine medrejsende og skibets besætning. Kaptajnen briefer hver dag om dagens destinationer og aktiviteter, og du slipper nok heller ikke for en underholdende anekdote.

Ingen grund til mytteri…

Foruden den autentiske sejloplevelse handler rejser med Star Clippers selvfølgelig også om at hengive sig til forkælelse og nydelse. Og det gør du i høj grad ombord, hvor besætningen gør sit ypperste for at du får en god oplevelse. Hvad din kahyt og suite måske ikke har af hypermoderne faciliteter, så emmer de af maritim klasse og atmosfære. Og bare roligt. Her alt det essentielle: Wi-Fi, fjernsyn, badeværelse med toilet. Nogle suiter har jacuzzi og køleskab til at holde champagnen kold… Hold også hovedet koldt, når du klatrer helt op i masten! Selv fastspændt er det svært ikke at tabe pusten over udsigten!

Kabys og beskøjter?

Selvfølgelig ikke. Restauranterne ombord er herligt uprætentiøse og afslappede men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Morgenmaden er ligesom du ønsker. Croissanter, friskbrygget kaffe, tropiske frugtanretninger og æg lige på den måde du bedst kan lide. Frokosten består typisk af en indbydende buffet fuld af skaldyr, salater og grillede favoritter, og er du heldig venter måske en barbecue i paradisiske omgivelser på land. Når aftenen falder på, inviteres du sammen med kaptajnen og styrmænd ind i den elegante spisesal til et kulinarisk festmåltid, der behager både øje og mund. Selvfølgelig ledsaget af et udsøgt udvalg af vine.

Dage fuld af aktiviteter

Skibene emmer af liv, fra vandsport direkte fra skibet, yoga på dækket, solbadning ved poolen og festen omkring den tropiske bar og omkring klaveret, hvor gæster kan udveksle deres yndlingssange. Hver dag får også du en lille beretning om livet til søs op gennem historien. Glæd dig til at høre om alt fra ægte pirater til skatteøer og skibbrud!

Postkort fra direktøren

Vores direktør, Peter, har været på et hav af krydstogter over hele verden. Men hans tur med Star Clippers var noget helt særligt. Læs med her, hvorfor, hvad højdepunkterne var og om han skal afsted igen.

Peters Q&A om Star Clippers
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.