MSC Sejler Ud

MSC Cruises

MSC Cruises

Oplev verden sammen med MSC Cruises
MSC Cruises blev grundlagt i 1988, da rederiet købte sit første krydstogtskib. Og siden da har det vokset sig til en af verdens mest populære rederier med en moderne flåde bestående af 22 skibe. Skibene er i flere størrelsesklasser, hvilket giver dig mulighed for at vælge mellem intime, charmerende skibe og større, moderne skibe med et væld af faciliteter. Ønsker du dig en ultimativ luksusoplevelse anbefaler vi deres MSC Yacht Club, hvor du får personlig butler og eksklusive fordele.


Også for familier!
MSC elsker både og store og små! Og hele 33 % af gæsterne består faktisk af børnefamilier. Og vi forstår det godt. Ombord på de innovative, store skibe er der nemlig masser af plads og aktiviteter for de små, lækker italiensk mad og familievenlige priser. Samtidig byder rederiet på krydstogter til hele verden, der giver dig store kultur- og naturoplevelser. 


Kampagnetilbud: Få gratis opgradering af din drikkevarepakke 
MSC giver lige nu gratis opgradering af din Easy-drikkevarepakke til Easy Plus (værdi 110 kr. pr. person pr. nat ombord) Tilbuddet gælder på flere afgange. Ring og hør mere på 70 200 100.

 

Find dit cruise i Middelhavet

Vælg mellem 50 afgange

Med sit italienske ophav afspejler MSC Middelhavets charme og lette livsstil på de græske øer, langs den franske riviera og det altid skønne Italien. Et krydstogt i Middelhavet er altid fantastisk. Og særligt ombord på MSC Seaview, der tager dig til små perler og evige klassikere.

Få 7 nætter fra 3.860 kr. Se alle tilbud her

MSC’s nyeste skib Euribia fra København til de norske fjorde fra 5.200 kr.

13. oktober 2024

Norge byder på mere end 1.000 fjorde, der blev skabt af ismasser under havets overflade gennem millioner af år. De dybe, smalle fjorde omgivet af dramatiske klippeskrænter er da også noget helt særligt at sejle igennem. Og som en ekstra bonus kan du med splinternye MSC Euribia sejle direkte fra København. Det er nemt og bekvemt. 

Priser fra 5.200 kr. Se alle tilbud her

Sejl til Grønland og Island fra København med balkonkahyt

29. juni - 20. juli 2024


Få ord yder Grønland og Islands landskaber retfærdighed. De skal opleves. Og selvfølgelig på krydstogt med balkonkahyt. Glæd dig til uforudsigelige naturoplevelser samt at se Nuuk og Reykjavik på guidede byvandringer. Bestil dit krydstogt med 21 nætter i balkonkahyt fra 33.995 kr. Du sejler fra og til København. Nemt og bekvemt.

Balkonkahyt fra 33.995 kr.

Oplev Sveriges skærgård og Baltikum fra København

Idylliske byer. Små strande, dramatiske granitklipper og smukke bugter. Du har meget at glæde dig til på et krydstogt til den svenske skærgård og Baltikum med MSC Poesia, der ofte slår vejen forbi Gdynia, Kristiansand, Stockholm og Visby.

Priser fra 6.000 kr. Se alle tilbud her 

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.