Unawatuna Beach Resort

Sri Lanka - Unawatuna
  • Turistklassehotel
  • Frodige omgivelser
  • Velegnet for både par og familier
  • Et stenkast fra stranden

Lille hyggeligt hotel direkte ud til stranden - har man brug for at slippe være fra hverdagens stress og mennesker, så er hotellet her et oplagt valg !

Et mindre turistklassehotel i en lille bugt direkte ved dejlig sandstrand i den lille by Unawatuna. Hotellet ligger meget naturskønt; bag hotellet rejser de frodige, grønne bakker sig og stedet er stille og dejlig fredfyldt. Velegnet for både par og familier, og den børnevenlige strand indbyder til lange dasedage under palmerne. Et beskyttende rev nogle hundrede meter fra kysten medvirker til, at vandet i den lille bugt er roligt og børnevenligt. De 67 værelser har balkon eller terrasse og udsigt til haven og swimmingpoolen. Hotellets restaurant ligger helt ned til stranden, og der også bar, coffee shop, roomservice, helse center med ayurvediske behandlinger, varierende aftenunderholdning, diverse spil samt udflugter. 

Der er ca. 130 km til lufthavnen og ca. 110 km til Colombo.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.