Rejser til Kalutara

  • Rejsetid

    13 - 15

  • Bedste årstid

    december - marts

  • Tidsforskel

    3,5 - 4,5

Kalutara er en stor, livlig by i Kalutara distriktet i Sri Lankas Western Province. Det er også det tredje største byområde i Western Province efter Colombo og Negombo.

Kalutara er en naturskøn ferieby og den administrative hovedstad i Kalutara Distriktet. Den ligger 45 km syd for hovedstaden, Colombo. I Kalutara bor du tæt ved lokalbefolkningen og har direkte adgang til en gylden strand med fint sand.

Kalutara, handelscentrum med historie

Byen var engang et vigtigt centrum for krydderihandlen, men er nu kendt for fremstilling af smukke, flettede kurve. Byens navn stammer fra Kalu Ganga River ('Sort Flod' på singhalesisk). I det 11. århundrede blev byen midlertidigt erklæret som hovedstad. Regionen blev således beplantet med kokospalmer, hvis biprodukter anvendes lokalt og til ekstern handel. De flotte fæstningsværker stammer fra tilbage fra tiden, hvor portugisere, hollændere og englændere kappedes om kontrollen over området. 

Buddhist templet Asokarama Maha Vihara

Asokarama Maha Vihara er et imponerende buddhist tempel med over 200 års historie og kultur. Det tilbyder gratis erhvervsskoler og humanitære tjenester til de srilankanske samfund i Kalutara og de omkringliggende områder. Nogle af de tjenester omfatter en Dhamma skole for munke og børn i alle aldre.
Læs mere
Vil du til Kalutara?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.