Rejser til Hikkaduwa

  • Rejsetid

    13 - 15

  • Bedste årstid

    december - marts

  • Tidsforskel

    3,5 - 4,5

Hikkaduwa er en lille by på den sydlige kyst af Sri Lanka ligger i den sydlige provins, omkring 17 km nord-vest for Galle.

Byen befinder sig nær den stærkt trafikerede og vigtige hovedvej mellem Galle og Colombo, der for det meste løber parallelt med kysten. Hikkaduwa strand og natteliv gør byen til et populært turistmål. Stedet er en velkendt international destination for bræt-surfing og byen blev præsenteret i en episode af Anthony Bourdains tv-show "No Reservations".

Hikkaduwa National Park

Dykkere i HikkaduwaHikkaduwa er hjem for en af Sri Lankas to marine nationalparker. Nationalparken indeholder et "frynset" koralrev med en høj grad af biodiversitet. Området blev erklæret et vildtreservat allerede i 1979 og blev i 1988 opgraderet til et naturreservat med et udvidet areal. Desværre har den stadig voksende gruppe af besøgende de sidste 25 år været medvirkende til en øget nedbrydning af koralrevet. For at mindske virkningerne på økosystemet blev revet i 2002 erklæret en nationalpark.

Læs mere
Vil du til Hikkaduwa?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.