Cantaloupe Aqua

Sri Lanka - Galle
  • Tæt på strand
  • Frodige omgivelser
  • Fantastisk udsigt
  • Mange faciliteter

Ligger lige udtil en dejlig stor strand i flotte tropiske omgivelser !

Et nyt og skønt lille boutique hotel ved dejlig strand, der strækker sig et par kilometer i begge retninger. Området er naturskønt og rolig, men der er kun 10-15 min. kørsel til den historiske by, Galle samt den dejlige Unawatuna strand med bl.a. restauranter. 13 af Cantaloupe Aquas 16 værelser/villaer har fantastisk havudsigt og alle 16 er chikt indretning med kontraster af lyse og mørke farver, lyse trægulve og farverig lokal kunst. Du har alle nødvendige faciliteter samt stort og dejligt badeværelse. Med udsigt til havet kan du nyde måltiderne i den dejlige fusionsrestaurant, Coconut, med speciel fokus på det srilankanske og thailandske køkken. Desuden tilbydes to barer, hvoraf den ene ligger ved stranden. Der er ca. 150 km til lufthavnen og ca. 175 km til Colombo.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.