Rejser til Galle

  • Rejsetid

    13 - 15

  • Bedste årstid

    december - marts

  • Tidsforskel

    3,5 - 4,5

Galle er en af Sri Lankas større byer, der ligger på den sydvestlige spids af Sri Lanka, 119 km fra Colombo.

Før portugisernes ankomst i det 16. århundrede var Galle kendt som Gimhathiththa (selvom Ibn Batuta i det 14. århundrede refererer til det som Qali) Dengang var det den vigtigste havn på øen. Galle nåede højden af sin udvikling i det 18. århundrede, i den hollandske koloniperiode. Den største flod i området er Gin River (Gin Ganga), der starter fra Gongala Kanda og passerer landsbyerne Neluwa, Nagoda, Baddegama, Thelikada og Wakwella på sin vej, før den når havet ved Ginthota. Ved Wakwella finder man Wakwella Bridge, hvor man kan krydse floden. 

Galle er det bedste eksempel på en befæstet by i Syd-og Sydøstasien. Den er bygget af portugiserne og viser samspillet mellem portugisiske arkitektoniske stilarter og indfødte traditioner. Galle fortet er en World Heritage Site og den største tilbageværende fæstning i Asien bygget af europæiske besættere. Andre fremtrædende vartegn i Galle omfatter byens naturhavn, det nationale maritime museum, St. Marys Cathedral, som er grundlagt af jesuitiske præster, en af ​​de vigtigste Shiva templer på øen, og Amangalla, det historiske luksushotel.
Læs mere
Vil du til Galle?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.