Dickwella Resort & Spa

Sri Lanka - Dickwella
  • Turistklassehotel
  • Fantastisk udsigt
  • Rummelige værelser
  • Mange faciliteter

Dickwella Resort tilbyder en unik oplevelse med fantastisk udsigt, rolig stemning og faciliter til alle sine behov !

Dejligt turistklassehotel med unik beliggenhed på en halvø således, at der er smuk, uhindret udsigt over Det Indiske Ocean. En kølende brise fra havet holder temperaturen på et rimeligt niveau året rundt. Hotellet består af 2- og 3-etagers bygninger i en stor tropisk have med et hundredvis af vajende palmer. Værelserne er stemningsfulde og rummelige, møbleret i typisk srilankansk stil med himmelsenge og dekoreret i samarbejde med lokale kunstnere. Alle har balkon eller terrasse med havudsigt eller udsigt til floden. Hotellet tilbyder bl.a. restaurant, to barer, spa, stor swimmingpool, jacuzzi, yoga, tennis, vandsport og dykkercenter (dog kun åben oktober-maj). Der er ca. 210 km til lufthavnen ca. 180 km til Colombo.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.