Rejser til Cerf Island

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    2 - 3

Cerf Island er en naturskøn perle blandt Seychellernes øer. Med en beliggenhed i Sainte Anne Marine National Park byder et ophold her på dejlige oplevelser for naturelskere samt rigtig gode muligheder for at snorkle og dykke.

Her kombineres rolige omgivelser, charmerende indkvartering og stor naturskønhed i et tropisk paradis. Strandene byder på blødt hvidt sand, havet er stadig i sin uberørte tilstand og øens stisystem indbyder til at udforske den kuperede lille ø.

Hvor ligger Cerf Island?

Cerf Island er en lille granitø omgivet af koralrev og beliggende fire kilometer fra en af verdens mindste hovedstæder, Victoria. Øens er blot 1,3 km2 og en del af Sainte Anne Marine National Park sammen med syv andre små øer. Du ankommer til Cerf med båd eller helikopter fra Mahé.

Historien om Cerf Island

Som gæst på Cerf Island kan du lade fantasien rejse tilbage til de tider, hvor franske handelsskibe lagde vejen forbi på deres handelsrejser til Indien. Europas spirende appetit på krydderier havde skabt en lukrativ handel gennem Det Indiske Ocean. I 1715 blev der oprettet en koloni på Mauritius for at beskytte de franske maritime interesser i området. I 1735 overtog Bertrand-Francois Mahe de La Bourdonnais regeringsførelsen af kolonien med ambitionen om også at erklære Seychellerne for fransk, og dermed etablere en hurtigere sejlrute fra Mauritius til Indien. Planen blev gennemført med lanceringen af en ekspedition, som gjorde både Mahé og Seychellernes øvrige øer franske. Cerf Island er opkaldt efter kommandantens skib, Le Cerf eller ”Hjorten”.

Cerf Island - hvor skal man bo? 

Cerf er et charmerende lille getaway. trods sin beliggenhed blot fire kilometer fra hovedøen Mahé. Øen huser en håndfuld hoteller, et par strandbarer, nogle fremragende restauranter, en enkelt kirke og et lille kunstmuseum. Cerf har under 100 fastboende indbyggere, og en af de tidligere beboere var den kendte sydafrikanske forfatter, Wilbur Smith. 

Hvad kan man opleve på Cerf Island?

Cerf er omgivet af et af koralrevene i Sainte Annes maritine nationalpark. Parken blev grundlagt i 1973 og er et undersøisk paradis med mere en 150 arter af fisk, krabber, søstjerner, blæksprutter og andre bløddyr. De gigantiske skildpadder er populære blandt øens gæster, som elsker at iagttage de store dyr. På grund af marineparkens fredning er fiskeri og vandski naturligvis strengt forbudt, men dykning og snorkling er tilladt og øens absolutte trækplaster.

Cerf Island – hvornår er det bedst?

Det er dejligt varmt året rundt, men hvis du vil slippe for større regnskyl er det bedst at besøge Cerf mellem maj og oktober. Læs mere om vejrforholdene på Seychellerne

Vores løfte til dig

Hos Profil Rejser kan vi langt mere end at ekspedere dig. Vi kan inspirere dig. Vi kan skræddersy dine oplevelser på Seychellerne, så du får lige præcis den ferie, du har drømt om. Vi guider dig med omhu gennem tilvalg og fravalg, og som en skrædder tager vi mål, sammensætter og syr den rute med de hoteller, flytider og priser du ønsker.

Send en rejseforespørgsel

Din rejse - vores ansvar

Læs mere
Vil du til Cerf Island?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Elsebeth

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.