Oplev Koh Lanta på ferie i Thailand

Vejret på Seychellerne

Hvornår er det bedst at rejse til Seychellerne?

Du kan rejse til Seychellerne hele året. Seychellerne har tropisk klima, hvilket generelt betyder varmt og fugtigt. Da du er på mindre øer, er vejr og klima på Seychellerne påvirket af havstrømme og vinde, og da klippeøerne rejser sig dramatisk i vejret, falder der her mest nedbør i højderne.

Året inddeles efter to monsunvinde. Som rettesnor gælder følgende: Fra maj til oktober blæser sydøst-monsunen, og det er de tørreste måneder. November til april blæser nordvest-monsunen, og her falder der mest regn. Vindretningen kan have betydning for dit valg af hoteller, idet monsunvindene kan blæse tang op på strandene. Mange hoteller har gode strande og badeforhold året rundt, men tal med din rejserådgiver og forholdene på det tidspunkt, hvor du ønsker at rejse til Seychellerne.

Bedste sæson for snorkling på Seychellerne?

Vandet er roligst og dermed klarest i april-maj og oktober-november, hvis du lægger ekstra vægt på snorkling eller dykning. 

Se rejser til Seychellerne

Temperatur og nedbør på Seychellerne

Beliggenheden tæt på ækvator betyder, at temperaturerne svinger meget lidt på Seychellerne. Om natten er temperaturen typisk 24-25 grader, mens den om dagen er 29-30 grader. Juni-oktober er de køligste måneder, og december-april er de varmeste.

Der falder mest nedbør i december og januar, men året rundt må du være forberedt på tropiske regnbyger, der dog ofte kun varer 1-2 timer ad gangen, og bygerne er årsagen til Seychellernes frodighed og skønhed. Generelt kan vejret være meget forskelligt fra ø til ø, f.eks. kan det regne på Mahé, mens solen skinner på Praslin.

Din rejse - vores ansvar

Viste klimatabeller er baseret på middelværdier, målt over 30 år, fra officielle meteorologiske vejrstationer. Disse data er indsamlet af meteorologisk institut i Sverige, der indgår i WMO (World Meteorological Organization). For yderligere oplysninger henvises også til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.