Heritage Le Telfair - udsøgt luksus og forkælelse

Mauritius - Mauritius
 • Medlem af eksklusive "Small Luxury Hotels of the World"
 • Elegant kolonistil og blændende smuk beliggenhed
 • Skræddersyet service med privat butler
 • Prisvindende 18-hullers golfbane
 • 1 times afslappende spa behandling

Bo på luksuriøse Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort, som er medlem af prestigefulde Small Luxury Hotels of the World. Dette dejlige resort ligger ved øens naturskønne sydkyst mellem bjergene og den indbydende lagune

Elegante Heritage Le Telfair indbyder livsnydere til en afslappende badeferie i natursmukke omgivelser. Resortet er medlem af eksklusive Small Luxury Hotels of the World, og de hvide 2-etagers pavilloner i klassisk kolonistil er spredt ud i den store frodige have - en smuk kontrast til det turkisblå hav. 

Smagfulde suiter og gastronomi i topklasse

De smagfulde suiter varierer i størrelse og beliggenhed, men fælles for dem er, at de er elegante og tilbyder alle tænkelige faciliteter. Gastronomien er i absolut topklasse, og chefkokken inviterer madelskere til at smage på skønne delikatesser i de mange restauranter.

Sportsaktiviteter til vands og til lands

Resortet tilbyder en bred vifte af sportaktiviteter på land og til vands og det nærliggende, store naturreservat indbyder til trekking men kan også udforskes på quad-bike. Gæster kan spille golf på hotellets 18-hullers prisvindende mesterskabsbane. Banen er designet af Peter Matkovich og strækker sig over 100 hektar kuperet terræn forbi floder, vandfald og tropisk fauna, hvilket gør den både udfordrende og varieret for golfspillere på alle niveauer. Green Fee mv. afregnes direkte til resortet.

Grøn Profil med Green Key

Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort er Green Key mærket. Green Key er turismens internationale miljømærke og viser, at et hotel lever op til en række stramme miljøkrav på områder som energi, vand, bæredygtig mad, CSR mv. Med et ophold på Heritage Le Telfair bor du således på et hotel, der er med til at passe på miljøet uden at gå på kompromis med kvalitet og service.

Kombiner Dubai og Mauritius

Hvorfor ikke kombinere badeferien på Mauritius med et par dage i fascinerende Dubai, som har alt hvad hjertet kan begære inden for shopping, arkitektur og forlystelser? Flyv med det prisbelønnede luftfartsselskab Emirates. Kontakt os for et tilbud.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Mauritius

Mauritius

10 dage

fra kr. 16.055

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Mauritius

Mauritius – vulkankratere og hvide sandstrande

Solen stråler fra en skyfri himmel, og bølgerne rammer stranden få meter fra din liggestol. En tjener kommer med din cocktail, og du sipper til den, mens du kigger ud over den blå lagune. En mand padler i lagunen på sit board. Senere skal du ud og ro kajak, før aftenen byder på god mad i restauranten.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Mauritius - 7 nætter

Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort
Se kort

Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Heritage Le Telfair ligger på den naturskønne sydlige del af Mauritius, smukt omgivet af Det Indiske Ocean på den ene side og Plaine Champagne bjergene på den anden. Resortet er opført i traditionel kolonistil på et område som engang var sukkerrørsplantage, og det gamle plantagehus udgør i dag rammen om en charmerende restaurant. Hotellet omkranses af en stor og skøn tropisk have som gennemstrømmes af den lille flod, Citronniers. Foran hotellet indbyder den lange strand til afslapning og solbadning. Heritage Le Telfair er medlem af eksklusive Small Luxury Hotels of the World og appellerer til såvel par som familier.

Den elegante kolonistil afspejler sig også i indretningen af de 158 smagfulde suiter, som ligger i smukke hvide villaer. Suiterne er luksuriøst indrettet med vinduer fra gulv til loft, og her findes naturligvis alle de faciliteter, som kan forventes. 

Hotellet tilbyder hele 12 forskellige restauranter med hvert sit tema, flere barer og stort swimmingpool på 600 m2 samt en lidt mindre, opvarmet pool på 175 m2. Desuden findes et væld af aktiviteter som f.eks. tennis, vandsport, trekking, rideture på hest og mountain biking. At forkæle sig selv i resortets 2000 m2 store og fantastiske spa er næsten et "must" under opholdet, og for børn og teenagers er der dagligt aktivitetsprogram.

Golf: 
Indtil 30.01.2019 har gæster gratis, ubegrænset golf på den prisvindende mesterskabsbane Heritage Golf Course. Desuden tilbydes Profil Rejsers gæster 2 range poletter á 30 bolde samt 20% rabat på leje af buggy ved minimum 7 overnatninger.

BEMÆRK: Grundet Pro-golfturneringen AFRASAI Mauritius Open 2019 er hotellets golfbaner, klubhuset samt C Beach Club lukket for gæster i perioden 01.12.19 - 08.12.19.

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på havbunden.

Grøn Profil med Green Key

Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort er Green Key mærket. Green Key er turismens internationale miljømærke og viser, at et hotel lever op til en række stramme miljøkrav på områder som energi, vand, bæredygtig mad, CSR mv. Med et ophold på Heritage Le Telfair bor du således på et hotel, der er med til at passe på miljøet uden at gå på kompromis med kvalitet og service.

Officiel hotelkategori: 5+*


Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Jens, Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser