Heritage Le Telfair - udsøgt luksus og forkælelse

Mauritius - Mauritius
 • Medlem af eksklusive "Small Luxury Hotels of the World"
 • Elegant kolonistil og blændende smuk beliggenhed
 • Skræddersyet service med privat butler
 • Ubegrænset golf på 18-hullers Par 3 banen indtil 31.01.2019
 • 1 times afslappende spa behandling

Bo på luksuriøse Heritage Le Telfair Golf & Wellnes Resort, som er medlem af prestigefulde Small Luxury Hotels of the World. Dette dejlige resort ligger ved øens naturskønne sydkyst mellem bjergene og den indbydende lagune.

Det elegante og nyrenoverede Heritage Le Telfair indbyder livsnydere til en afslappende badeferie i natursmukke omgivelser. Resortet er medlem af eksklusive Small Luxury Hotels of the World, og de hvide 2-etagers pavilloner i klassisk kolonistil er spredt ud i den store frodige have - en smuk kontrast til det turkisblå hav. 

De smagfulde suiter varierer i størrelse og beliggenhed, men fælles for dem er, at de er elegante og tilbyder alle tænkelige faciliteter. Gastronomien er i absolut topklasse, og chefkokken inviterer madelskere til at smage på skønne delikatesser i de mange restauranter. 

Resortet tilbyder en bred vifte af sportaktiviteter på land og til vands og det nærliggende, store naturreservat indbyder til trekking men kan også udforskes på quad-bike. Gæster har ligeledes indtil 31.01.2019 (herefter mod betaling) adgang til ubegrænset golf på den 18-hullers golfbane, Golf de Chateau. Banen er designet af Peter Matkovich og strækker sig over 100 hektar kuperet terræn forbi floder, vandfald og tropisk fauna, hvilket gør banen både udfordrende og varieret for golfspillere på alle niveauer.

Kombiner Dubai og Mauritius 

Hvorfor ikke kombinere badeferien på Mauritius med et par dage i fascinerende Dubai, som har alt hvad hjertet kan begære inden for shopping, arkitektur og forlystelser? Flyv med det prisbelønnede luftfartsselskab Emirates. Kontakt os for et tilbud.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT

Mauritius

Mauritius

7 nætter / 8 dage

fra kr. 13.470

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Mauritius

Rejser til Mauritius

Mark Twain skrev engang: ”Først blev Mauritius skabt og derefter himlen; himlen er kopieret efter Mauritius”. Han havde ret.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Mauritius - 7 nætter

Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort
Se kort

Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Heritage Le Telfair ligger på den naturskønne sydlige del af Mauritius, smukt omgivet af Det Indiske Ocean på den ene side og Plaine Champagne bjergene på den anden. Resortet er opført i traditionel  kolonistil på et område som engang var sukkerrørsplantage, og det gamle plantagehus udgør i dag rammen om en charmerende restaurant. Hotellet omkranses af en stor og skøn tropisk have som gennemstrømmes af den lille flod, Citronniers. Foran hotellet indbyder den lange strand til afslapning og solbadning. Heritage Le Telfair er medlem af eksklusive Small Luxury Hotels of the World og appellerer til såvel par som familier.

Den elegante kolonistil afspejler sig også i indretningen af de 158 smagfulde suiter, som ligger i smukke hvide villaer. Suiterne er luksuriøst indrettet med vinduer fra gulv til loft, og her findes naturligvis alle de faciliteter, som kan forventes. 

Hotellet tilbyder hele 12 forskellige restauranter med hvert sit tema, flere barer og stort swimmingpool på 600 m2 samt en lidt mindre, opvarmet pool på 175 m2. Desuden findes et væld af aktiviteter som f.eks. tennis, vandsport, trekking, rideture på hest og mountain biking. At forkæle sig selv i resortets 2000 m2 store og fantastiske spa er næsten et "must" under opholdet, og for børn og teenagers er der dagligt aktivitetsprogram.

Golf: 
Indtil 30.01.2019 har gæster gratis, ubegrænset golf på den prisvindende mesterskabsbane Heritage Golf Course. Desuden tilbydes Profil Rejsers gæster 2 range poletter á 30 bolde samt 20% rabat på leje af buggy ved minimum 7 overnatninger.

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på havbunden.

Officiel hotelkategori: 5+*


Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Inger, Patricia, Marianne, Nicoline, Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser