strand paa Mauritius

Vejret på Mauritius

Rejsevejret på Mauritius

Mauritius er ideelt som rejsemål hele året rundt, men de bedste perioder er efter vores mening fra marts til maj samt oktober og november.

Mauritius er et godt rejsemål året rundt, hvis du er typen, der vil have masser af sol og varme på din ferie. Mauritius ligger i et subtropisk klimabælte med de varmeste måneder fra januar til april. Du skal regne med temperaturer på 24-30 °C og en høj luftfugtighed året rundt.

Skal du dykke eller surfe, bør du tage højde for vejret i din rejseperiode. Surfing er bedst i perioden juni-august, mens man får mest ud af dykning i perioden september-marts. Badevandstemperaturen ligger på mellem 23-28 °C.

Temperatur og nedbør på Mauritius

Generelt falder der i januar og februar lidt mere regn på østkysten end på vestkysten. De køligste måneder er maj til oktober, og her kan temperaturen være et par grader lavere på sydøst- og østkysten pga. vinden. Øen kan rammes af cykloner mellem januar og marts, men det sker gennemsnitligt kun hvert 16. år. Dog kan storm og kraftigt regnvejr forekomme som følgevirkning af cykloner i Det Indiske Ocean.

Din rejse - vores ansvar

Viste klimatabeller er baseret på middelværdier, målt over 30 år, fra officielle meteorologiske vejrstationer. Disse data er indsamlet af meteorologisk institut i Sverige, der indgår i WMO (World Meteorological Organization). For yderligere oplysninger henvises også til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.