Aktiviteter for hele familien på populært luksusresort

Mauritius - Mauritius
 • 5* Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa
 • Golf, vandsport, dybhavsfiskeri, tennis og mountainbike
 • Ved foden af det ikoniske Le Morne Brabant-bjerg
 • Perfekt til aktive gæster og familier

Du nyder en drink i skyggen af en palme med udsigt til Le Morne Brebant-bjerget. Børnene har du ikke set hele dagen. De har travlt med at afprøve vandski, andre slags vandsport og tennis. Men her er der fred og ro til at nyde den smukke solnedgang.

Det populære luksushotel, Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa, sprudler af liv og anbefales varmt til alle aldersgrupper. Vær aktiv med golf, vandsport, dybhavsfiskeri, tennis, squash og mountainbikes eller slap af med spabehandlinger, læs en bog i skyggen af en palme og nyd livet på den hvide sandstrand. 

Mauritius - et sandt tropeparadis

Mauritius er lille i størrelse men stor i ferieformat, og rejsen til den lille ø-stat er en rejse til rendyrket forkælelse. Her bliver alle forestillinger om det klassiske tropeparadis opfyldt med lange, hvide sandstrande, et azurblåt hav og smukke koraller, der indrammer næsten hele øen.

Bo naturskønt på Le Morne-halvøen

Paradis Beachcomber har en fantastisk beliggenhed på den naturskønne Le Morne-halvø i øens sydvestlige hjørne. Bag hotellet rejser det smukke og ikoniske 556 meter høje bjerg Le Morne Brebant sig og danner sammen med den lokkende sandstrand og den smukke lagune en perfekt ramme for en ferie i naturskønne omgivelser. Le Morne Brebant blev for øvrigt optaget på UNESCO's verdensarvsliste i 2008. Baglandets kuperede terræn med utallige flotte naturscenerier huser flere naturreservater, og til havs findes nogle af de bedste områder for dybhavsfiskeri og mulighed for at se delfiner. Området er generelt beriget med et varmt og tørt klima.

Børn på Paradis Beachcomber

Børn er særdeles velkomne på Paradis, og der er masser af spændende aktiviteter i bl.a. børneklubben Bob Marlin. Hotellet er meget familievenligt bl.a. på grund af deres Family Suites med plads til 2 voksne og op til 3 børn u/18 år. I de almindelige værelser tilbyder hotellet hver år i månederne maj - september at ét barn 0-17 år bor gratis inkl. morgenmad. Kontakt os for børnepriser i andre perioder.

Grøn Profil med EarthCheck

Paradis Beachcomber Golf Resort er EarthCheck sølv certificeret og lever dermed op til en lang række globalt fastsatte standarder inden for beskyttelse af miljø samt bæredygtig turisme. Herunder bl.a.  begrænsning af CO2, spare på energi og vand, beskytte lokale økosystemer, sortering/genbrug af affald og meget mere. EarthCheck er anerkendt af GSTC (Global Sustainable Tourism Council). Med et ophold på Paradis Beachcomber har du truffet et grønnere valg.

Kombiner Dubai og Mauritius

Hvorfor ikke kombinere badeferien på Mauritius med et par dage i fascinerende Dubai, som har alt hvad hjertet kan begære inden for shopping, arkitektur, forlystelser mv. Flyv med det prisbelønnede luftfartsselskab Emirates og gør stop i Dubai på ud- eller hjemrejsen. Kontakt os for et tilbud.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Mauritius

Mauritius

10 dage

fra kr. 17.395

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Mauritius

Mauritius – vulkankratere og hvide sandstrande

Solen stråler fra en skyfri himmel, og bølgerne rammer stranden få meter fra din liggestol. En tjener kommer med din cocktail, og du sipper til den, mens du kigger ud over den blå lagune. En mand padler i lagunen på sit board. Senere skal du ud og ro kajak, før aftenen byder på god mad i restauranten.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Mauritius - 7 nætter

Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa
Se kort

Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Et populært og efterspurgt resort der sprudler af liv - anbefales varmt til både familier og par. Fantastisk beliggenhed på Le Morne halvøen ved foden af det 550 meter høje bjerg, Le Morne Brebant, der er på UNESCO's verdensarvsliste og en 5 km lang lokkende hvide strand og lagune, der emmer af fred og idyl, som baggrund. Hotellet yder de perfekte rammer for vandsportsaktiviteter og gæster kan benytte alle faciliteter på nabohotellet Dinarobin. Der er gratis transport mellem de 2 hoteller hvert 20. minut. 

Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa tilbyder 286 charmerende værelser med det maritime som tema. Alle har aircondition, minibar, værdiboks, telefon, tv m/filmkanal og radio, te-/kaffe-faciliteter, hårtørrer og terrasse/balkon der vender mod havet. Desuden 13 villaer med privat strand, egen kok m.v. 

Hotellet har fire fremragende restauranter med hvert sit tema, fire barer, roomservice, swimmingpool, butikker samt børneklub. Der er natklub, sauna, massage, velværecenter, bordtennis, strandvolley, fem tennisbaner, to squashbaner, mountainbikes samt vandsportsaktiviteter hvoraf de fleste er gratis.

Golf på Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa 

Uforglemmelig er det eneste ord der beskriver en runde golf på Paradis Golf. Med vestkystens majestætiske bjerge i baggrunden og fairways som slanger sig langs kystlinjen, er banen blandt de smukkeste på Mauritius og en oplevelse vi ikke møder på vores breddegrader. Banen er designet af Tony Johnstone, har 18 huller og er 5.924 meter. Banen har ikke buggy tvang og kan derfor nydes gående.

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på havbunden.

Grøn Profil med EarthCheck 

Paradis Beachcomber Golf Resort er EarthCheck sølv certificeret og lever dermed op til en lang række globalt fastsatte standarder inden for beskyttelse af miljø samt bæredygtig turisme. Herunder bl.a.  begrænsning af CO2, spare på energi og vand, beskytte lokale økosystemer, sortering/genbrug af affald og meget mere. EarthCheck er anerkendt af GSTC (Global Sustainable Tourism Council)
Med et ophold på Paradis Beachcomber har du truffet et grønnere valg. 

 
Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser