Luksus for hele familien på Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa

Mauritius - Mauritius
 • Afslapning på det populære luksushotel, Paradis Beachcomber
 • Vær aktiv med golf, vandsport, dybhavsfiskeri, tennis og mountainbike
 • Luksuriøse spabehandlinger i Spa by Clarins
 • Ligger ved foden af Le Morne Brabant bjerget som er på UNECSO's verdensarvsliste

Det populære luksushotel, Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa, sprudler af liv og anbefales varmt til alle aldersgrupper. Her er muligheden for at være aktiv med golf, vandsport, dybhavsfiskeri, tennis og mountainbikes eller slappe af med spabehandlinger og nyde livet på den hvide sandstrand. Kombiner eventuelt med Dubai.

Mauritius er lille i størrelse men stor i ferieformat, og rejsen til den lille ø-stat er en rejse til rendyrket forkælelse. Her bliver alle forestillinger om det klassiske tropeparadis opfyldt med lange, hvide sandstrande, et azurblåt hav og smukke koraller, der indrammer næsten hele øen.

Det populære luksushotel Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa sprudler af liv og anbefales varmt til alle aldersgrupper. Her kan du være aktiv med golf, vandsport, dybhavsfiskeri, tennis, squash, mountainbikes mv. Du kan også slappe helt af og forkæle dig selv med behandlinger i Spa by Clarins, gå lange ture langs stranden, læse bøger under palmerne og bare nyde livet.

Paradis Beachcomber har en fantastisk beliggenhed på den naturmæssigt smukke Le Morne halvøen i øens sydvestlige hjørne. Bag hotellet rejser det smukke 556 meter høje bjerg Le Morne Brebant sig og danner sammen med den lokkende sandstrand og den smukke lagune den perfekte ramme for en ferie i naturskønne omgivelser. Le Morne Brebant blev for øvrigt optaget på UNESCO's verdensarvsliste i 2008. Baglandets kuperede terræn med utallige flotte naturscenerier huser flere naturreservater, og til havs findes nogle af de bedste områder for dybhavsfiskeri og mulighed for at se delfiner. Området er generelt beriget med et varmt og tørt klima.

Børn på Paradis Beachcomber

Børn er særdeles velkomne på Paradis, og der er masser af spændende aktiviteter i bl.a. børneklubben Bob Marlin. Hotellet er meget familievenligt bl.a. på grund af deres Family Suites med plads til 2 voksne og op til 3 børn u/18 år. I de almindelige værelser tilbyder hotellet hver år i månederne maj - september at ét barn 0-17 år bor gratis inkl. morgenmad. Kontakt os for børnepriser i andre perioder.

Kombiner Dubai og Mauritius

Hvorfor ikke kombinere badeferien på Mauritius med et par dage i fascinerende Dubai, som har alt hvad hjertet kan begære inden for shopping, arkitektur, forlystelser mv. Flyv med det prisbelønnede luftfartsselskab Emirates og gør stop i Dubai på ud- eller hjemrejsen. Kontakt os for et tilbud.

Læs mere

Rejseoverblik

 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL

Mauritius

Mauritius

10 dage

fra kr. 14.970

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Mauritius

Rejser til Mauritius

Mark Twain skrev engang: ”Først blev Mauritius skabt og derefter himlen; himlen er kopieret efter Mauritius”. Han havde ret.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Mauritius - 7 nætter

Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa
Se kort

Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Et populært og efterspurgt resort der sprudler af liv - anbefales varmt til både familier og par. Fantastisk beliggenhed på Le Morne halvøen ved foden af det 550 meter høje bjerg, Le Morne Brebant, der er på UNESCO's verdensarvsliste og en 5 km lang lokkende hvide strand og lagune, der emmer af fred og idyl, som baggrund. Hotellet yder de perfekte rammer for vandsportsaktiviteter og gæster kan benytte alle faciliteter på nabohotellet Dinarobin. Der er gratis transport mellem de 2 hoteller hvert 20. minut. 

Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa tilbyder 286 charmerende værelser med det maritime som tema. Alle har aircondition, minibar, værdiboks, telefon, tv m/filmkanal og radio, te-/kaffe-faciliteter, hårtørrer og terrasse/balkon der vender mod havet. Desuden 13 villaer med privat strand, egen kok m.v. 

Hotellet har fire fremragende restauranter med hvert sit tema, fire barer, roomservice, swimmingpool, butikker samt børneklub. Der er natklub, sauna, massage, velværecenter, bordtennis, strandvolley, fem tennisbaner, to squashbaner, mountainbikes samt vandsportsaktiviteter hvoraf de fleste er gratis.

Golf på Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa: 

Uforglemmelig er det eneste ord der beskriver en runde golf på Paradis Golf. Med vestkystens majestætiske bjerge i baggrunden og fairways som slanger sig langs kystlinjen, er banen blandt de smukkeste på Mauritius og en oplevelse vi ikke møder på vores breddegrader. Banen er designet af Tony Johnstone, har 18 huller og er 5.924 meter. Banen har ikke buggy tvang og kan derfor nydes gående.

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på havbunden.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Marianne, Inger, Nicoline

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser