Olhuveli Beach & Spa - en lille bid af Maldiverne

Maldiverne - Atol på Maldiverne
 • En af Maldivernes smukkeste laguner
 • Med All Inclusive inkl. én udflugt
 • Stort udvalg af sportsaktiviteter og spaforkælelse
 • Med speedbåd mellem lufthavn og hotel

Olhuveli Beach & Spa er til både par og familier – og øen er stor nok til, at der er god plads til alle. 

Olhuveli Beach & Spa er et dejligt og populært resort beliggende midt i en smuk, turkisblå lagune, og opholdet er naturligvis med All Inclusive. Vælg mellem ophold i villaer ved stranden eller på pæle over den smukke lagune. Kombiner eventuelt med et ophold i Dubai.

Et af vores mest populære...

Olhuveli Beach & Spa er et af vores mest populære resorts på Maldiverne. Og ikke uden grund, for her bor du med en sjælden smuk beliggenhed. Fra din private og luksuriøse villa har du en blændende udsigt til kridhvide sandstrande og en turkisblå lagune, sjældent set klarere. Samtidig kan du på Olhuveli Beach & Spa koncentrere dig fuldt ud om at nyde de smukke omgivelser og samværet med dine nærmeste, for opholdet er med All Inclusive, og det betyder samtlige måltider, drikkevarer samt en halv times undervisning i både snorkling og windsurfing.

Transfer til atollen i speedbåd

Når du ankommer til Male Lufthavn sejler hotellets speedbåd dig til til South Male-atollen, hvor øen ligger. I det øjeblik du ankommer til den lille paradisø vil de svajende palmer, hvide sandstrande med pudderblødt sand og ikke mindst den store lagune med det krystalklare vand stjæle opmærksomheden. Du er ankommet til et turkisblåt barfodsparadis.

Olhuveli Beach & Spa har 225 indbydende værelser og villaer, alle indrettet i smagfulde farver. I alle værelser og villaer findes aircondition, loftvifte, fladskærms-tv, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, hårtørrer, gratis WiFi og terrasse med udsigt til strand og hav. Vil du have den ultimative oplevelse, kan du bo i Deluxe og Grand Deluxe-værelser beliggende direkte på stranden eller villaer bygget på pæle over lagunen.

5 restauranter med forskellige temaer

Under opholdet kan du vælge mellem fem restauranter med forskellige temaer og menuer, og uanset hvilken restaurant du vælger, kan du se frem til friske og veltilberedte retter. Og når dagen går på hæld, kan du læne dig tilbage i en af de tre barer, hvor du med en kold og forfriskende drink i hånden kan nyde den smukke solnedgang i den lune aftenluft. Resortet tilbyder desuden forskellige faciliteter og aktivitetsmuligheder som to swimmingpools, bibliotek, butikker, fitness, billard, tennis og naturligvis en bred vifte af vandsportsaktiviteter. Har du snarere behov for ro og afslapning, kan du forkæle dig selv med afslappende behandlinger i den lækre spa.

Læs mere om resortets All-Inclusive koncept her

Kombiner Dubai og Maldiverne

Hvorfor ikke kombinere badeferien på Maldiverne med et par dage i fascinerende Dubai, som har alt hvad hjertet kan begære inden for shopping, gastronomi, forlystelser mv.? Flyv med det prisbelønnede luftfartsselskab Emirates og gør stop i Dubai på ud- eller hjemrejsen. Kontakt os for et tilbud.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Maldiverne

Atol på Maldiverne

7 nætter / 8 dage

fra kr. 18.020

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Atol på Maldiverne - 7 nætter

Olhuveli Beach & Spa
Se kort

Olhuveli Beach & Spa

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

Olhuveli Beach & Spa er et af vores mest populære resorts på Maldiverne - og ikke uden grund. Her bor du med en sjælden smuk beliggenhed, og fra din private villa er der en blændende udsigt til kridhvide sandstrande og en turkisblå lagune. Samtidig kan du koncentrere dig fuldt ud om at nyde de smukke omgivelser og samværet med dine nærmeste, for opholdet er nemlig med All Inclusive, dvs. samtlige måltider, drikkevarer samt en halv times undervisning i både snorkling og windsurfing.

Ved ankomst til Male lufthavn går du ombord på resortets speedbåd, som sejler dig de 45 minutter til South Male-atollen, hvor øen ligger. I det øjeblik du ankommer til den lille paradisø vil de svajende palmer, hvide sandstrande med pudderblødt sand og ikke mindst den store lagune med det krystalklare turkisblå vand stjæle opmærksomheden.

Olhuveli Beach & Spa har 225 værelser og villaer, der alle er indrettet i smagfulde farver og fremstår moderne og indbydende. I samtlige værelser og villaer findes aircondition, loftvifte, fladskærms-tv, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, hårtørrer, gratis Wi-Fi og terrasse med udsigt til strand og hav. Vil du have den ultimative oplevelse, kan du bo i villaer bygget på pæle og med direkte adgang til den lokkende lagune. 

På Olhuveli Beach & Spa kan du vælge mellem fem restauranter med forskellige temaer og menuer, og uanset hvilken restaurant, du vælger, kan du se frem til friske og veltilberedte retter. Når dagen går på hæld, kan du læne dig tilbage i en af de tre barer og med en kold og forfriskende drink i hånden nyde den smukke solnedgang i den lune aften. Resortet tilbyder desuden forskellige faciliteter og aktivitetsmuligheder som to swimmingpools, bibliotek, butikker, fitness, billard, tennis og naturligvis en bred vifte af vandsportsaktiviteter. Har du snarere behov for ro og afslapning, kan du forkæle dig selv med afslappende behandlinger i den dejlige spa.

Officiel hotelkategori: TBA

 

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Marianne

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser