Tag en lille bid af Maldiverne

Maldiverne - Atol på Maldiverne
 • Bo på Olhuveli Beach & Spa i smuk lagune
 • Med All Inclusive inkl. én udflugt
 • 2 børn u/14 år bor og spiser gratis
 • Stort udvalg af sportsaktiviteter og spaforkælelse
 • Med speedbåd mellem lufthavn og hotel

Du sidder i Lagoon Bar og nyder en drink før middagen inde på stranden. Du kigger ud over horisonten til det uendelige blå, der smelter sammen med himlen i en eksplosion af rosa, lilla og blåt. Du sidder på en koralø i South Male'-atollen og får en lille bid af Maldiverne.....

Olhuveli Beach & Spa er et dejligt og populært resort beliggende midt i en smuk, turkisblå lagune, og opholdet er naturligvis med All Inclusive. Vælg mellem ophold i villaer ved stranden eller på pæle over den smukke lagune. Olhuveli Beach & Spa er til både par og familier – og øen er stor nok til, at der er god plads til alle. Kombiner eventuelt med et ophold i Dubai.

Et af vores mest populære

Olhuveli Beach & Spa er et af vores mest populære resorts på Maldiverne. Og ikke uden grund, for her bor du med en sjælden smuk beliggenhed. Fra din private villa har du en blændende udsigt til kridhvide sandstrande og en turkisblå lagune, sjældent set klarere. Samtidig kan du på Olhuveli Beach & Spa koncentrere dig fuldt ud om at nyde de smukke omgivelser og samværet med dine nærmeste, for opholdet er med All Inclusive, og det betyder samtlige måltider, drikkevarer samt en halv times undervisning i både snorkling og windsurfing. 

Transfer til øen i speedbåd

Når du ankommer til Male Lufthavn sejler hotellets speedbåd dig til til South Male'-atollen, hvor Olhuveli Beach & Spa ligger. I det øjeblik du ankommer til den lille paradisø vil de svajende palmer, hvide sandstrande med pudderblødt sand og ikke mindst den store lagune med det krystalklare vand stjæle opmærksomheden. Du er ankommet til et turkisblåt barfodsparadis.

Bo på stranden eller over lagunen

Olhuveli Beach & Spa har 225 indbydende værelser og villaer indrettet i smagfulde farver. I alle værelser og villaer findes aircondition, loftvifte, fladskærms-tv, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, hårtørrer, gratis WiFi og terrasse med udsigt til strand og hav. Vil du have den ultimative oplevelse, kan du bo direkte på stranden i en Grand Beach Suite med egen pool eller i en Grand Water Villa med pool bygget på pæle over lagunen.

5 restauranter med forskellige temaer

Under opholdet kan du vælge mellem fem restauranter med forskellige temaer og menuer, og uanset hvilken restaurant du vælger, kan du se frem til friske og veltilberedte retter. Og når dagen går på hæld, kan du læne dig tilbage i en af de tre barer, hvor du med en kold og forfriskende drink i hånden kan nyde den smukke solnedgang i den lune aftenluft. Resortet tilbyder desuden forskellige faciliteter og aktivitetsmuligheder som to swimmingpools, bibliotek, butikker, fitness, billard, tennis og naturligvis en bred vifte af vandsportsaktiviteter. Har du snarere behov for ro og afslapning, kan du forkæle dig selv med afslappende behandlinger i den lækre spa.

Læs mere om resortets All-Inclusive koncept her

Kombiner Dubai og Maldiverne

Hvorfor ikke kombinere badeferien på Maldiverne med et par dage i fascinerende Dubai, som har alt hvad hjertet kan begære inden for shopping, gastronomi, forlystelser mv.? Flyv med det prisbelønnede luftfartsselskab Emirates og gør stop i Dubai på ud- eller hjemrejsen. Kontakt os for et tilbud.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Maldiverne

Atol på Maldiverne

10 dage

fra kr. 21.770

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Atol på Maldiverne - 7 nætter

Olhuveli Beach & Spa
Se kort

Olhuveli Beach & Spa

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

Olhuveli Beach & Spa er et af vores mest populære resorts på Maldiverne - og ikke uden grund. Her bor du med en sjælden smuk beliggenhed, og fra din private villa er der en blændende udsigt til kridhvide sandstrande og en turkisblå lagune. Samtidig kan du koncentrere dig fuldt ud om at nyde de smukke omgivelser og samværet med dine nærmeste, for opholdet er nemlig med All Inclusive, dvs. samtlige måltider, drikkevarer samt en halv times undervisning i både snorkling og windsurfing.

Ved ankomst til Male lufthavn går du ombord på resortets speedbåd, som sejler dig de 45 minutter til South Male-atollen, hvor øen ligger. I det øjeblik du ankommer til den lille paradisø vil de svajende palmer, hvide sandstrande med pudderblødt sand og ikke mindst den store lagune med det krystalklare turkisblå vand stjæle opmærksomheden.

Olhuveli Beach & Spa har 225 værelser og villaer, der alle er indrettet i smagfulde farver og fremstår moderne og indbydende. I samtlige værelser og villaer findes aircondition, loftvifte, fladskærms-tv, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, hårtørrer, gratis Wi-Fi og terrasse med udsigt til strand og hav. Vil du have den ultimative oplevelse, kan du bo i villaer bygget på pæle og med direkte adgang til den lokkende lagune. 

På Olhuveli Beach & Spa kan du vælge mellem fem restauranter med forskellige temaer og menuer, og uanset hvilken restaurant, du vælger, kan du se frem til friske og veltilberedte retter. Når dagen går på hæld, kan du læne dig tilbage i en af de tre barer og med en kold og forfriskende drink i hånden nyde den smukke solnedgang i den lune aften. Resortet tilbyder desuden forskellige faciliteter og aktivitetsmuligheder som to swimmingpools, bibliotek, butikker, fitness, billard, tennis og naturligvis en bred vifte af vandsportsaktiviteter. Har du snarere behov for ro og afslapning, kan du forkæle dig selv med afslappende behandlinger i den dejlige spa.

Officiel hotelkategori: TBA

 

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser