Hvordan er vejret på Maldiverne?

Vejret på Maldiverne

Hvornår er det bedst at rejse til Maldiverne?

Den bedste årstid at rejse til Maldiverne er i perioden december til maj. Her er temperaturen behagelig varm, og det regner ikke så meget.

Beliggenheden tæt ved ækvator giver Maldiverne et meget stabilt tropisk klima. Årstiden har så godt som ingen indflydelse på temperaturen, der ligger på 28 til 30 °C året rundt. Den bedste tid at besøge Maldiverne er fra december til maj, den såkaldte tørre årstid, men du kan besøge øerne året rundt.

Se rejser til Maldiverne

Regnsæson på Maldiverne

Selv i regnsæsonen fra maj til november, hvor sydvest-monsunen blæser, er der primært tale om tropiske regnskyl, som oftest er af kort varighed. Havet holder en konstant temperatur på omkring 28 °C hele året, i lagunerne endda noget højere. Vandet er klarest i november og april.

Temperatur og nedbør

Viste klimatabeller er baseret på middelværdier, målt over 30 år, fra officielle meteorologiske vejrstationer. Disse data er indsamlet af meteorologisk institut i Sverige, der indgår i WMO (World Meteorological Organization). For yderligere oplysninger henvises også til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.