Hotel Histórico Central

Hotel Histórico Central, Mexico City, Mexico

Hotel Histórico Central ligger centralt i hjertet af Mexico City, blot en kort gåtur fra lokale markeder, museer og Zócaloen med Metropolitan Katedralen.

Bygningen, fra det 18. århundrede, indhyller dig i kolonitidens charme og klassiske elegance, hvor smedejernsarbejder og forfinet arkitektur skaber en god atmosfære.

Hotel Histórico Central

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

Hotel Histórico Central tilbyder 81 værelser og 2 suiter, hvor moderne komfort møder klassisk elegance. Værelserne er smagfuldt indrettet med faciliteter som aircondition, gratis Wi-Fi, kaffe/te, tv og arbejdsbord. Inkluderede faciliteter omfatter morgenmad, 24-timers room service og adgang til fitnessrum. Vandflasker og frisk frugt står til rådighed på hver etage, mens de særlige Premier Terrace Rooms med private terrasser byder på en betagende udsigt over byen.

Glæd dig til at starte dagen på Café Central Deli & Coffee Shop, en stemningsfuld oase, der serverer lækker morgenmad. For frokost og aftensmad kan du udforske søsterhotellet Zócalo Central Hotel's anbefalede restaurant, Restaurante Balcon del Zócalo. Her venter en sand oplevelse af mexicansk gastronomi på en tagterrasse med en panoramaudsigt over den centrale plads.

  • Lufthavn: 8 km
  • Centrum: 0 km

Faciliteter

  • Café
  • Gratis Wi-Fi
  • Fitness
  • Inkl. morgenmad

Andre hoteller i Mexico

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.