Hacienda Mérida

Hacienda Merida, Mérida, Mexico

Hotel Hacienda Mérida er en smuk og stemningsfuld oase, som inviterer dig med ind i en verden af ægte mexicansk elegance og gæstfrihed, med søjlegange, glade farver, den store pool i patioen og en atmosfære der nærmest vækker minder fra en af datidens gamle haciendaer.

Hacienda Merida

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

Hotel Hacienda Mérida ligger tæt på Zocaloen, katedralen og nationalpaladset med fascinerende vægmalerier, der fortæller Yucatáns historie hvor mayafolket arbejdede hårdt med at dyrke sisal, hvis fibre blev anvendt til sække og reb.

Hacienda Mérida har blot 8 smukt indrettede værelser, hver med sin egen individuelle charme. Farverne er nøje udvalgte, og det autentiske islæt af en mexicansk hacienda er tydeligt i hvert element. Møbler og tekstiler bidrager til den lokale atmosfære, og de rummelige, komfortable senge sikrer en behagelig nattesøvn. Alle værelser er indrettet med luksuriøse king size himmelsenge, loftvifter, sengelinned i egyptisk bomuld, tv, aircondition og gratis Wi-Fi.

Restaurantens menu hylder regionens køkken, og hvert måltid er en kulinarisk rejse, hvor traditionelle mexicanske smagsoplevelser og moderne gastronomi forenes på bedste vis.

Husets restaurant strækker sig langs de lange søjlegange, der omgiver den frodige patio. Menukortet hylder regionens køkken, og hvert måltid er en kulinarisk rejse, hvor traditionelle mexicanske smagsoplevelser og moderne gastronomi forenes på bedste vis.

Start dagen med morgenmad og udsigt over poolen, som venter på dig efter dagens eventyr. Om aftenen skaber poolen en smuk, lysende kulisse – perfekt til at nyde en forfriskende margarita i den hyggelige bar.

  • Lufthavn: 8 km
  • Centrum: 0 km

Faciliteter

  • Pool
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
  • Bar
  • Inkl. morgenmad

Andre hoteller i Mexico

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.