1

Ana y José Hotel & Spa

Ana y José Hotel & Spa, Tulum, Mexico

Ana y José Hotel & Spa er til dig, der vil nyde bountystrand, bohemestemning og ekstra forkælelse ved Tulum på Mexicos caribiske kyst.

Ana y José Hotel & Spa var et af kystens første hoteller og derfor først til at vælge beliggenhed. Siden da er hotellet blevet opgraderet med moderne faciliteter og indretning uden at miste sin unikke charme og sjæl med stor skønhed og personlig service. I dit ophold er inkluderet mad, snacks og drikkevarer, som du kan vælge fra á la carte menuen, men du kan også gå til restauranter og barer langs kysten og ad den lille kystvej bag hotellet.

Ana y José Hotel & Spa

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

Ana y José er et både autentisk og moderne boutiquehotel med skønne suiter og enkelte villaer fyldt med lys og fornemme detaljer. De 30 værelser er fordelt i palmetækkede bungalows og indrettet med rustik charme. Nogle ligger på første sal med balkon, andre i stueetagen med terrasse.

Når du ligger i din hængekøje på terrassen eller balkonen, kan du enten nyde udsigten til den frodige have eller den hvide strand. Begge dele har sin særlige charme. Mange suiter har plungepool enten for sig selv eller til deling med den anden suite i bungalowen.

Vil du give dig selv den ypperste suite, skal du vælge Feelings Ocean View. Du har den smukkeste havudsigt, og selvom der kun er få skridt til strand og vand, har du enten en jacuzzi og eller en plungepool at tage en svalende dukkert i. Det kan man jo også få brug for, når stjernerne lyser og aftenbrisen suser i palmerne.

I suiterne er alle moderne faciliteter som wi-fi, minibar, aircondition, Nespresso-maskine mm. Restauranten serverer delikatesser fra det mexicanske og internationale køkken med udsigt til vandet. Hvis du vil forkæle dig selv ekstra, tilbyder Om Spa velgørende massager og behandlinger. Her er også en swimmingpool. 

  • Direkte ved stranden
  • Lufthavn: 110 km

Faciliteter

  • Enestående beliggenhed
  • Swimmingpool
  • Restauranter
  • Bar
  • Spa

Andre hoteller i Mexico

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.