Akumal Bay Beach & Wellness Resort

Akumal Bay Beach & Wellness Resort, Akumal, Mexico

På Yucatán-halvøen i Mexico, mellem livlige Playa del Carmen og bohemestranden i Tulum, ligger Akumal Bay Beach & Wellness Resort 4* ud til en bugt med en lang, børnevenlig sandstrand.

Beliggenheden er perfekt ikke kun for den daglige afslapning mellem palmerne, men også for udflugter til indianske tempelkomplekser i Tulum, Coba og Chichén Itzá krydret med svømmeture i de underjordiske grotter, cenoter, og måske naturområdet Reserva de la Biósfera Sian Ka'an syd for Tulum. Savner du byliv og lidt shopping, er der kun 40 minutter til Playa del Carmen. 

Akumal Bay Beach & Wellness Resort

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Akumal Bay Beach & Welness Resort ligger direkte ud til en hvid strand med det blødeste sand på Mexicos caribiske kyst. Akumal betyder ”stedet med skildpadder” på mayaernes sprog. Bugten kaldes derfor også Skildpaddebugten, for du kan svømme ud fra stranden for at snorkle med havskildpadder.

Resortet er all inclusive med god standard og gastronomiske tilbud med lokale og internationale køkkener. Her er både en buffetrestaurant og tre med á la carte. Læg hertil døgnåben snack-bar, Lobby Bar, Sushi Bar og lounge med bar og diskotek.   

Dit all inclusive dækker også et hav af aktiviteter fra paddle board til tennis samt wellness center med fitness, yoga mm. Her er en stor hovedpool og også mindre pools spredt ud i den store tropiske have.

Akumal Bay Beach & Welness Resort har 310 værelser. Vi anbefaler Junior Suiter på 62 m2 enten med havudsigt fra balkonen til par eller ud til haven til familier, så børnene kan løbe ud for at lege. Hør også om Penthouse Suiter (82 m2) øverst med tagterrasse. Alle disse suiter har jacuzzi på balkon/terrasse.

OBS! Hotellets pool er lukket i perioden 23. september - 13. oktober 2024

  • Lufthavn: 100 km
  • Direkte ved stranden

Faciliteter

  • 3 pools
  • 4 restauranter
  • 4 barer
  • Gratis Wi-Fi
  • Dykkercenter
  • Tennis, spa og flere vandaktiviteter
  • Inkl. All Inclusive

Andre hoteller i Mexico

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.