Dubai Address Beach Resort, Infinity Pool Deck Night, Palmer

The Address Beach Resort

Address Beach Resort, Dubai

I hjertet af den ikoniske strandpromenade Jumeirah Beach Residence ligger det luksuriøse resort The Address Beach Resort. Her findes verdens højeste infinity-pool med en uforlignelig udsigt over den Arabiske Golf og Dubais havneliv. The Address Beach Resort er for den kræsne rejsende, som forventer moderne luksus i elegante omgivelser.

Address Beach Resort

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Det femstjernede Address Beach Resort er et lækkert, moderne luksusresort med en eminent placering på Dubais berømte strandpromenade, Jumeirah Beach Residence. Helt særligt for Address Beach Resort er den mageløse infinity pool på 77. etage (min. alder 21 år), som er verdens højeste, og giver et uforglemmeligt overblik over havet og marinaen. Foruden den rekordhøje infinity pool rummer Address Beach Resort også sin egen skønne private strand, fantastiske solterrasser med pools for både voksne og børnefamilier samt et døgnåbent fitnesscenter med personlige trænere og en aktivitetsklub for børn.

Alle 443 værelser, suiter, lejligheder og residences på Address Beach Resort er eksklusivt og smagfuldt indrettet med klassiske møbler i lyse toner med udsigt til enten marinaen eller havet.

Til par anbefaler vi værelserne Deluxe Marina View (udsigt til marinaen) og Deluxe Seaview (udsigt til havet) på 45 m2, som kan bookes med og uden balkon.  Til familier anbefaler vi at booke to sammenhængende værelser eller Executive Deluxe Sea View Balcony på 81 m2 med skydedør mellem stue og soveværelse.

På 75. etage finder du den himmelske spa med panoramaudsigt i alle behandlingsrum. Her venter en udsøgt spaoplevelse med højtkvalificerede terapeuter og eksklusive produkter. Foruden massage og spa tilbyder Address Beach Resort også dampbad, sauna og paroplevelser.

På Address Beach Resort finder du en række udsøgte restauranter. ZETA Seventy Seven på 77. etage er en kulinarisk oplevelse med moderne asiatisk fusionsgastronomi og delikate råvarer som skaldyr, østers og Wagyu-kød. Li’Brasil tilbyder innovative retter inspireret af det brasilianske og libanesiske køkken, og på The Address finder du en række internationale bistroklassikere.

  • Direkte ved stranden
  • Lufthavn: 40 km

Faciliteter

  • Restauranter
  • Spa
  • 5 pools
  • Fitness
  • 5 barer
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.