Rejser til Spanien, Tenerife, Ritz-Carlton Abama, view

The Ritz-Carlton Tenerife, Abama

The Ritz-Carlton Tenerife, Abama, Tenerife, Spanien

På en bakketop i den sydvestlige og rolige del af Tenerife står The Ritz-Carlton Tenerife Abama 5* som et maurisk slot med panoramaudsigt over havet, stranden og frodige haver. Inden for murene venter en luksuriøs verden med spa, gastronomi og Michelin, samt service i særklasse. Tæt på ligger en 18 huls championship golfbane designet af Dave Thomas.

The Ritz-Carlton Tenerife, Abama

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

The Ritz-Carlton Tenerife, Abama er inspireret af den mauriske byggestil, og ligger smukt og højt med udsigt til havet og naboøen La Gomera. På hotellet er der 459 værelser og suiter, tennisakademi, 7 opvarmede pools, 8 restauranter og meget mere. Det lyder stort, og tænker du på alle de faciliteter, du har adgang til, er det også overdådigt, men overalt føler du alligevel en intim stemning, hvor alt er smukt og æstetisk.

Her er mange små afdelinger, og der sker noget nyt, hver gang du runder et hjørne. Haver med blomster og fugle afløses af skønne terrasser med springvand og fantastiske udsigter. Stranden når du til med et lille tog eller med kabelbane ned ad klipperne.

Ritz-Carlton Tenerife, Abama ligger perfekt for udflugter i Tenerifes enestående natur. På hotellet kan du slappe af i det sublime spa & wellness-område, og de mindste kan gå i den store børneklub. Du kan nyde gastronomi - fra afslappet italiensk til både 1- og 2 Michelin-stjerner på spansk og japansk.

Vi anbefaler Deluxe værelser på 50 m2 til par og Junior suiter på 65 m2 til familier. Her er også One bedroom suiter til familier med skydedør ind til stuen, hvor børnene kan sove, og disse værelser er beliggende i hovedbygningen. Ønsker du mere ro og privatliv, så er en villa eller adults only-område også muligt.

Venligst bemærk, at nedenstående 4 restauranter holder midlertidig lukket i foråret/sommer 2024:

M.B. (2* Michelin) - lukket 11MAJ-10JUL
Akira Back Tenerife - lukket 28APR-04JUN  
Verde Mar - lukket 28MAJ-16JUN
El Mirador - lukket 10MAY-05JUN
Hotellets øvrige 4 restauranter holder åbent som normalt.

 

  • Lufthavn: 30 km

Faciliteter

  • 7 opvarmede pools
  • 8 restauranter
  • Spa
  • 18-huls golfbane
  • Tennisbaner
  • Fitness
  • Børneklub
  • Familievenligt
The Ritz-Carlton Abama

Relaterede rejser

Andre hoteller i Spanien

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.