Spanien Mallorca Ikos Porto Petro Aerial View

Ikos Porto Petro

Ikos Porto Petro, Mallorca, Spanien

Bølgende bjerge. En lille bugt med strand og klipper. Aromatiske dufte fra træer og milde briser fra havet. Her ligger det nyåbnede og stilfulde Ikos Porto Petro. Et idylliske gemmested på Mallorca tæt på små havne, billedskønne byer og 1.000 år gamle fortællinger og unikke traditioner. Ikos Porto Petro er for den kvalitetsbevidste gæst, der ønsker at bo elegant, med afslappet luksus og eksklusive all inklusive som indeholder både top restauranter og Tesla for en dag.

Skal der være ekstra luksus i ferien - så kan du opgradere til Deluxe Collection

Det er muligt at opgradere til Deluxe Collection, som bl.a. inkluderer unikke og eksklusive fordele: Ekspress check ind/ud, ud- og nedpakning af bagage, 1 flaske Taittinger champagne, opgraderet minibar, personlig concierge, middag for to på stranden, 2x 25 min. nakke/ryg massage per suite, dedikeret pool- og strandområde m.m.

Du finder resortet på Mallorcas sydkyst kun 50 min. fra lufthavnen.

Ikos Porto Petro

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Med sin fantastiske beliggenhed i en snoet bugt med sandstrand direkte ud til havet byder hotellet på noget af det allerbedste på Mallorca. Særligt når der medregnes den eksklusive all inclusive med toprestauranter og Tesla for en dag. 

Mallorcas lyse farver afspejles i indretningen, med stenmure, flet, træmøbler i smukke jordfarver og de kuraterede kunstgenstande - alt sammen skaber en behagelig atmosfære. Hotellet har 319 elegante værelser, suiter og bungalows med skøn udsigt til hav, have eller pool. Ønsker du en romantisk suite, hyggelige værelser til familien eller en bungalow til med privat pool? Vi guider dig til at finde det helt rigtige. 

Du spiser særdeles godt på Ikos Porto Petro, der selvfølgelig byder på Ikos hæderkronede all inclusive-koncept. Vælg mellem fem á la carte restauranter samt den nye Food Hall, hvor du bliver forkælet med internationale favoritter og mallorcinske specialiter. Menuerne på hotellet er udviklet af Michelin-kokke, og vil  du have en aften ude på lokale restauranter, er det også inkluderet med Dine Out-konceptet. Vil du helst bare spise ”hjemme”? Så bestil fra den døgnåbne roomservice. Det er ren luksus.

Hotellet har også seks barer ved strand og pool samt en imponerende vinliste med over 300 gode vine at vælge imellem.

På Ikos Porto Petro bugner det af sjove aktiviteter for både børn og voksne. Få pulsen op med tennis, fitness eller zumba og og nyd timer med yoga, pilates og kanoture. Vil du helt ned i gear, så søg mod selvforkælelse i den lækre spa eller mod en af de fem pools, der både er inde og ude og til børn og voksne.

Skal der være ekstra luksus i ferien - så kan du opgraderer til Deluxe Collection

Det er muligt at opgradere til Deluxe Collection, som inkluderer unikke og eksklusive fordele: Ekspress check ind/ud, ud- og nedpakning af bagage, 1 flaske Taittinger champagne, opgraderet minibar, personlig concierge, middag for to på stranden, 2x 25 min. nakke/ryg massage per suite, dedikeret pool- og strandområde m.m.

 • Lufthavn: 60 km
 • Centrum: 500 m

Faciliteter

 • Inkl. All Inclusive
 • Inkl. Dine out på lokale restauranter
 • Inkl. én dags billeje - Mini Cooper eller Tesla
 • 6 restauranter
 • 5 pools
 • Fitness
 • Aerobic, yoga, pilates pg zumba undervisning
 • Stort spa område
 • Vandsport
 • Tennis
 • Aktiviteter for børn i alle aldre

Andre hoteller i Spanien

Relaterede rejser

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.