Rejser til Spanien, Mallorca Hoposa Uyal, beach

Hotel Hoposa Uyal

Hoposa Uyal, Mallorca, Spanien

Når du ankommer til Hoposa Uyal 4* i Puerto de Pollensa på det nordlige Mallorca, træder du ind i en hyggelig have med terrasser, loungestemning, stor pool, voksenpool på tagterrassen og udsigt til stranden på den anden side af den smalle kystvej.

Langs den hvidskurede bygning er skyggefulde søjlegange, og indenfor bliver du mødt af mere autentisk arkitektur med smukke hvælvinger og udsmykninger - og af det søde personale på det familiedrevne hotel. Velkommen til Hoposa Uyal.

Hoposa Uyal

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

Store familieværelser, hyggelig have med pool, voksenpool på tagterrassen og god beliggenhed. Det er i al korthed det, du kan glæde dig til på 4-stjernede Hoposa Uyal i Puerto de Pollensa på Mallorca.

Hotellet ligger i et roligt strandområde helt uden de store hotelkolosser, du kan møde andre steder. Der er restaurant på hotellet, og du kan gå langs stranden gennem det hyggelige kvarter til flere restauranter og butikker. Efter 1 km står du ved havnen i centrum af Puerto de Pollensa.

Her er 116 værelser fordelt på 2 bygninger. Til familier vil vi fremhæve de 31 m2 store Junior Suiter med havudsigt fra balkon eller en stor terrasse. Suiterne har en stue med sovesofa til børnene og et soveværelse med hvælvet åbning til stuen. Her er plads til 2 voksne og 2 børn eller 4 voksne. Til par anbefales dobbeltværelser med balkon og sidelæns havudsigt. Der er også dobbeltværelser med fuld havudsigt, ikke alle af disse har balkon. 

Med en bil er du hurtigt ved nogle af Mallorcas skønneste steder, som byen Pollensa blot 8 km væk. Her venter historiske seværdigheder, lokalliv med søndagsmarked og afslappet feriestemning. Hotellet er samtidig perfekt til dig, der som mange andre elsker at udfordre Mallorcas kuperede terræn på cykel. Du kan leje cykel på hotellet, og her er cykelkælder med vaskemaskine m.m.

  • Lufthavn: 70 km
  • Strand: 10 m

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitness
  • Spa
  • Indendørs pool

Andre hoteller i Spanien

Relaterede rejser

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.