Rejser til Spanien, Mallorca, Hoposa Illa d'Or, sea view

Hotel Hoposa Illa d'Or

Hoposa Illa d’Or, Mallorca, Spanien

I Pollensa-bugten i et fredeligt og naturskønt hjørne af Mallorca ligger det stemningsfulde badehotel Hoposa Illa d’Or. Du kan gå til Puerto de Pollensa ad kyststien i pinjetræernes skygge. 

Hotellets historie går tilbage til 1929, og på Hoposa Illa d’Or er det da også som om, tiden har stået stille. Man kan se for sig, hvordan den tids bedre borgerskab har siddet og skuet ud over vandet og nydt den gode service og mad. Når det er sagt, er hotellet naturligvis fuldt opdateret på al komfort og også udvidet undervejs.   

Med en bil er du hurtigt ved nogle af Mallorcas skønneste steder, som byen Pollensa 9 km væk.

Hoposa Illa d’Or

(Officiel hotelkategori 4,5 stjerner)

Hoposa Illa d'Or er lokalt ejet og har stærke lokale rødder fx i valg af personale og leverandører til køkkenet. Der er fokus på at mindske forbrug af ressourcer og på at bevare kulturarven både på hotellet selv og i lokalområdet. Hotellet er med i det internationale Travelife-program for bæredygtighed og det spanske regeringsprogram SICTED, der skal sikre turister de bedste oplevelser på rejser til Spanien.

Hoposa Illa d’Or ligger med smuk udsigt til Pollensa-bugten fra de store terrasser og poolområdet. Her er 120 værelser, men alligevel en meget intim stemning. Den familie, der driver det i dag, etablerede også hotellet i 1929. Du vil mærke denne familiære stemning i alt.

Værelserne varerierer fra 20-31 m2, og fælles for dem alle er en klassisk indretning med elegance og komfort i højsædet. Vi anbefaler et dobbeltværelse med fuld hav udsigt, der kan rumme 2 voksne. Er I 3 voksne, anbefaler vi et dobbeltværelse med balkon og sidelæns havudsigt.

Foran hotellet er gangstien Pine Walk, der leder til byens restauranter og cafeer, og en lille strand. Mange vælger dog at bade fra den lange mole.

Rejser du uden for højsommeren, behøver du ikke gå glip af en svømmetur, her er nemlig indendørs opvarmet pool. Nyd også spa med sauna, tyrkisk bad, isfontæne, jacuzzi m.m. Trænger du til at røre dig, er her tennis og gode faciliteter for alle på cykelferie. Her er to restauranter, den indendørs "1929" og “La Terrassa” med fine dining og vidunderlig stemning helt ude ved vandet. Du kan spise morgenmad både inde og ude.

  • Lufthavn: 70 km
  • Strand: 10 m

Faciliteter

  • Pool
  • Indendørs pool
  • Restauranter
  • Bar
  • Spa
  • Tennis

Andre hoteller i Spanien

Relaterede rejser

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.