Rejser til Spanien, Mallorca, Hoposa Costa Dor, Solnedgang

Hotel Hoposa Costa d'Or

Hoposa Costa d'Or, Mallorca, Spanien

På toppen af Llucalcari-bakken i Deià finder du det stemningsfyldte hotel Hoposa Costa d’Or omgivet af Tramuntana-bjergene og med udsigt til Middelhavet. Det er et fredfyldt helle kun for voksne, og i de smukke omgivelser kan du slappe helt af ved poolen samt nyde skønne middage.

Hoposa Costa d'Or

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

Højt oppe over Middelhavet ligger det smukke og klassiske Hotel Hoposa Costa d'Or. Her fornemmer man stedets historiske autenticitet og dybe forbindelse til livet i Deiás bjerglandsbyer. Hotel Hoposa Costa d’Or er for dig, der vil mærke det autentiske og naturlige Mallorca.

På hotellet nyder du solens varme ved det store poolområde med udsigt til havet eller i skyggen på de balinesiske senge. Hoteller er kun for voksne (14+), så her hersker en dannet og rolig atmosfære.

Hotellets 41 værelser og suiter er rustikt indrettet med masser af sjæl og karakter, skønne farver og detaljer i træ. Du kan booke værelser og suiter med udsigt til Tramuntana-bjergene, Llucalcari-bakken og Middelhavet. Vi anbefaler at booke et af Sea View-værelserne med eller uden balkon.

Maden på Hoposa Costa d’Or er befriende uprætentiøs, og byder på et væld af mallorcinske klassikkere. Fra den åbne terrasse kan du nyde et glas vin, mens en fantastisk solnedgang sig i udfolder i horisonten.

Den smukke bjerglandsby Valldemossa er kun en kort køretur væk fra hotellet. Der er kun 2 km til den idylliske og kulturelle landsby Deiá, som siden 1800-tallet har tiltrukket alverdens store kunstnere.

  • Lufthavn: 40 km

Faciliteter

  • Kun for voksne
  • Restaurant
  • Pool
  • Gratis Wi-Fi
Hoposa Costa D'or

Relaterede rejser

Andre hoteller i Spanien

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.