Spanien Tenerife Hacienda del Conde Pool ved Buenavista Restaurant

Hacienda del Conde Meliá Collection

Hacienda del Conde Meliá Collection, Tenerife, Spanien

Gemt væk på Tenerifes nordvestkyst i et subtropisk paradis mellem bjerge og hav, finder du fem-stjernede Hacienda del Conde. Et hotel kun for de voksne, som hylder stilhedens luksus og hvor dagenes største beslutninger drejer sig om, hvorvidt man skal flytte sig fra den ene drømmende lagune-pool til den anden. Lige her, mellem Teno-bjergene og det glitrende Atlanterhav venter sol, varme, ro og afslapning. Det høje niveau understreges af, at hotellet er medlem af Small Luxury Hotels.

Hacienda del Conde Meliá Collection

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

5-stjernede Hacienda del Conde er bygget i klassisk, spansk kolonistil og bygningerne klynger sig charmerende omkring hjertet af hovedbygningen, oasen med de unikke pools, som er smukt designet i to niveauer, og med infinity-udsigt over havet. Her finder du solsenge under vejende palmer og duftende bougainvilleaer. Alle de 117 værelser og suiter er indrettet i nutidig stil, og med referencer til kolonial elegance. Værelserne har alle balkoner eller terrasse, nogle suiter endda med privat spabad under åben himmel.

Brug dagen på ro og afslapning, besøg hotellets spa, måske en tur på den nærliggende golfbane, der er designet af golfikonet Severiano Ballesteros. Eller et besøg i de nærliggende og charmerende småbyer Garachico og Buenavista, eller en tur til Playa Las Arenas sorte sandstrande. Der arrangeres daglige yoga-, pilates- og meditionstimer.

Hotellet har flere restauranter, og der kan vælges mellem buffet til a la carte med fokus på lokale delikatesser og internationale klassikere. Slut dagen af med en after-dinner cocktail i IKKO Bar & Lounge.

Fra hotellet kan du desuden komme med på privat guidede udflugter bl.a. sejlture ved Los Gigantes til stjernejagt på Teide. Der kan også lejes cykler til både de lange og strabaserende ture og til de mere hyggelige småture. Og medbringes egen cykel er der faciliteter til opbevaring og småreperationer.

Hacienda del Conde er ikke blot en destination; det er en invitation til at genfinde de rolige rytmer i hverdagen. Hotellet er for voksne over 16 år og er medlem af Small Luxury Hotels.

  • Centrum: 2 km
  • Lufthavn: 70 km

Faciliteter

  • 3 restauranter
  • 2 barer
  • Gratis Wi-Fi
  • Stort spa område
  • Fitness
  • Massage
  • Yoga
  • 18-huls golfbane

Relaterede rejser

Andre hoteller i Spanien

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.