Rejser til Spanien Mallorca, Fontsanta Termal Spa & Wellness, main pool

Fontsanta Hotel Thermal Spa & Wellness

Fontsanta Thermal Spa & Wellness, Mallorca, Spanien

Hvis du søger wellness i verdensklasse med varme kilder på Mallorca, kan vi kun anbefale Fontsana Hotel. Varme kilder findes nemlig ikke andre steder i hele øgruppen Balearerne. Du bor samtidig i gå-afstand til Mallorcas absolut bedste strand, og hjemme på hotellet nyder du autentisk stemning på et landsted fra 1800-tallet.

Først romerne, nu er det din tur

De varme kilder ved Fontsana Hotel blev nydt allerede i romertiden. Allerede dengang var vandet berømt for helbredende effekt. I 1400-tallet blev der bygget et kapel ved kilderne, og stedet begyndte at blive søgt af pilgrimme, der skulle opleve ”mirakel-vandet”. I 1845 begyndte vor tids rekreative center for velvære at tage form, og det er hele denne historie, der i dag har skabt Fontsanta Hotel.

Fontsanta Thermal Spa & Wellness

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Fontsana Hotel Thermal Spa & Wellness ca. 45 minutter fra Palma er meget mere end bare et spahotel på Mallorca. Du mærker historien og nyder wellness baseret på ægte varme kilder med mineralrigt vand fra undergrunden. Omkring kilderne er der bygget en spa i verdensklasse med termisk pool, bade for både en og to personer, jacuzzi, tyrkisk bad, isfontæne, sauna og meget mere. Her er flere pools, og den indendørs er opvarmet. Fontsanta Hotel er kun for voksne.

Den smukke restaurant serverer smagfuld gastronomi fra Middelhavskøkkenet med udsigt til naturområdet Es Salobar, som du kan gå gennem til Mallorcas bedste strand, Es Trenc, 1½ km væk. Her er ingen hoteller langs kysten, men klitter og marskland. På stranden er ikke endeløse rækker af liggestole, men rejser du med Profil Rejser, har du gratis adgang til hotellets Refugio Es Trenc med bad og toilet.

De 36 værelser er moderne indrettet i lyse nuancer, som understøtter stedets harmoni. Vi anbefaler de 30 m2 store Double Room Superior med 30 m2 patio eller 16 m2 terrasse med direkte adgang til haven. Hør også om suiter i to etager og villa med egen pool.

  • Lufthavn: 45 km

Faciliteter

  • Adults only hotel
  • Spa med termiske bade og stort udvalg af behandlinger
  • Udsøgt wellness-område
  • Førsteklasses gastronomi
  • Shuttle til den smukke Es Trenc strand
  • Pool
Spanien Mallorca Fontsanta
Fontsana Hotel Thermal Spa & Wellness

Relaterede rejser

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.