Rejser til Spanien, Mallorca, Cap Vermell Grand Hotel, Pool Night

Cap Vermell

Cap Vermell Grand Hotel, Mallorca, Spanien

På Mallorcas uspolerede nordøstkyst venter et luksuriøst og elegant gemmested på Cap Vermell Grand Hotel 5*. Her nyder du fantastiske middage på den 2-stjernede Michelin restaurant Voro, lader timerne forsvinde i den indbydende spa eller tager på udflugter til de nærtliggende naturstrande og områdets velrenommerede golfbaner. Det høje niveau understreges af at Cap Vermell er medlem af Leading Hotels of the World.  

Cap Vermell Grand Hotel

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Cap Vermell Grand Hotel inviterer dig til et uforligneligt opholdt i en hengemt del af Mallorcas kuperede nordøstkyst i en idyllisk dal tæt på skov og strand. Hotellet er majestætisk bygget i lyse sandsten, og de omkringliggende grøntklædte bjerge og smukke have skaber farvemættede kontraster. På Cap Vermell Grand Hotel hersker en uprætentiøs og afslappet atmosfære, hvor du i eksklusive rammer lader dig overgive til den eminente service og luksus.

Værelser, suiter og villaer på Cap Vermell Grand Hotel er alle sofistikeret og smagfuldt indrettet i lyse toner med lækre materialevalg og smukke møbler. Vi anbefaler at booke Grand Deluxe Room (48m2) med privat terrasse eller Junior Suite Valley View (53m2), hvor du får en udsøgt udsigt over dalen. Rejser du med familien, anbefaler vi en af suiterne eller to forbundne værelser.

I Cap Vermell Luxury Villa venter det ultimative ophold. I den smukke villa kan du samle et helt selskab til en fantastisk ferie med privat pool, eget køkken og en fantastisk udsigt over Canyamel. Cap Vermell Grand Hotel byder på fantastiske madoplevelser, hvoraf højdepunktet selvfølgelig er deres 2-stjernede Michelin-restaurant Voro, hvor stjernekokken Álvaro Salazar huserer. Med udgangspunkt i middelhavets traditioner tager han dig med på en uforglemmelig, sofistikeret og overvældene kulinarisk rejse. Derudover har hotellet også en Tapas Bar med specialiteter som iberisk skinke, lokale oste og vinsmagninger samt en hyggelig middelhavsrestaurant.

Cap Vermell Grand Hotel tilbyder desuden Serenita Spa, fitnesscenter, 3 pools og en børnepool. Derudover har du adgang til den nærtliggende Country Club med tennisbaner og flere pools. Indendørs pool og en pool Country Club er opvarmet. Hotellet er tæt på den levende Canyamelbugt og de smukke strande. Derudover har du kun ca. 30 min kørsel til Playa de Murolog, naturstranden ved Es Comu og områdets formidable golfbaner.

  • Lufthavn: 75 km

Faciliteter

  • 2-stjernede Michelin
  • Smagfuldt indrettede værelser og suiter
  • Country Club med mange sportsfaciliteter
  • Udsøgt wellness-område
  • Personlig service
  • 4 pools

Andre hoteller i Spanien

Relaterede rejser

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.