Rejser til Spanien Mallorca, Can Simoneta Hotel, cliff view

Can Simoneta

Can Simoneta Hotel, Mallorca, Spanien

Vi anbefaler Can Simoneta for den intime og luksuriøse stemning og ikke mindst for den vidunderlige beliggenhed på klipperne i det nordøstlige Mallorca med udsigt til Middelhavet og Menorca. Her kan du nyde alt det, Mallorca er blevet så populær for – uden at være i nærheden af den store turisme.

Lokal forankring

Can Simoneta lægger stor vægt på at holde fast i den autentiske mallorcinske stemning, som det gamle landsted sætter perfekte rammer for. I køkkenet fokuseres på lokale råvarer og lokale leverandører, og hotellet smyger sig ind i de naturskønne omgivelser med oprindelig vegetation.

Can Simoneta Hotel

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Can Simoneta er et boutiquehotel kun for voksne skabt omkring et gammelt landsted på det nordøstlige Mallorca. Hotellet ligger helt ud til klippekanten, så du kan høre bølgerne og mærke brisen. Der er trappe hugget ud i klipperne ned til en lille privat sandstrand, og du kan gå til Canyamel-bugtens lange strand med sand og klipper på få minutter. Der er 2 pools på hotellet, ene er opvarmet.

De 26 værelser og suiter på Can Simoneta er lyse og moderne, men alt er skabt med respekt for historien. Lækre materialer og sarte farver giver en særlig følelse af renhed og harmoni. Værelsernes størrelse svinger, da det er en historisk ejendom. Mange har terrasse eller et privat område i haven med solstole. Du kan dog sagtens vælge værelse uden terrasse, da der er mange hyggekroge i den 150.000 m2 store have. Nogle få værelser er i et strandhus med udsigt til vandet. Hør evt. også om suiter med mere plads.

Forkæl også dig selv i spaen og glæd dig til personlig service og kulinariske eventyr i Can Simonetas egen restaurant og på det nærliggende søsterhotel Pleta de Mar, Luxury by Nature som også frister med overdådige suiter, hvis du søger endnu mere luksus. Spiller du golf, er der gode muligheder i nærområdet.

  • Lufthavn: 75 km
  • Direkte ved stranden

Faciliteter

  • 2 pools
  • Restaurant
  • Spa
Spanien Mallorca Can Simento
Can Simoneta

Relaterede rejser

Andre hoteller i Spanien

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.