Portugal Madeira Saccharum Resort Infinity Pool

Saccharum Resort & Spa

Saccharum Resort & Spa, Madeira, Portugal

Luksuriøst resort i Calheta

En sand oase for dem, der søger en uforglemmelig ferieoplevelse på Madeira. På Saccharum Resort & Spa er der kun et stenkast til både strand og lystbådehavn. Calheta er en lille by, og det er en af de eneste steder på øen, der er anlagt kunstig sandstrand. Hotellet har alt, hvad du skal bruge til et par afslappende dage med forkælelse.

Saccharum Resort & Spa

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Hotellet har 243 værelser og suiter, der er moderne indrettet med både design og luksuriøse bekvemmeligheder i fokus. Alle værelser og suiter har en betagende udsigt over enten Atlanterhavet eller de frodige omgivelser, der skaber ro og harmoni. Fra de private balkoner og terrasser, der vender mod havet, kan du nyde de smukke solnedgange.

Saccharum Resort har 3 restauranter, hvor der kreeres en fusion af lokale råvarer og internationale smagsoplevelser. I Engenho Restaurant serveres der overdådig buffet morgen og aften, og i Alambique kan du nyde gastronomiske lækkerier til aften. Trapiche Restauranten serverer bæredygtig mad til frokost og aften, og her kan du nyde en skøn udsigt samtidig med dine smagsløg forkæles. På tagterassen finder du den skønne Fly Lounge Bar, hvor der serveres snacks og drinks, og ofte er der livemusic, mens udsigten nydes.

Facilititerne på Saccharum Resort & Spa er skabt til at forkæle dig. Svøm en tur i den fantastiske infinity pool, slap af i den luksuriøse spa, hvor en bred vifte af behandlinger og welness venter på at genoplade din krop og sind. Der er fitness, pilates, meditation og Tai Chi for blot at nævne nogle af de mange tilbud. Hotellet har stor fokus på bæredygtighed.

Nyd en unik oplevelse på sukkerrørsfabrikken, hvor der er både historie og smagninger af den berømte lokale drink Poncha og den traditionelle sukkerrørskage Bolo de Mel.

  • Lufthavn: 50 km

Faciliteter

  • 3 restauranter
  • 4 barer
  • Spa og fitness
  • Infinity-pool
  • Indendørs pool
  • Udsøgt wellness-område
  • Gratis Wi-Fi
  • Yoga
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.