Rejser til Portugal, Algarvekysten, Pine Cliffs Ocean Suites & Spa, udsigt til stranden

Pine Cliffs Luxury Collection

Pine Cliffs Ocean Suites & Spa, Algarve, Portugal

Vi anbefaler Pine Cliffs Ocean Suites, a Luxury Collection Resort & Spa for unik beliggenhed, moderne suiter, høj komfort og adgang til et utal af faciliteter fra spa til børneklub. Pine Cliffs Luxury Collection er både for par, børnefamilier og flere generationer sammen. Bemærk at "Ocean Suites" er et af flere hoteller på Pine Cliffs Resort. 

Pine Cliffs Ocean Suites & Spa

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

På klipperne over en af Algarvekystens bedste strande, Praia Falesia, ligger et af Europas førende resorts, Pine Cliffs, a Luxury Collection Resort & Spa. Resortet har vundet priser for bedste familiehotel og bedste luksus wellness center i Europa, så Pine Cliffs er lige meget for par som for familier.

Vi anbefaler afdelingen ”Ocean Suites”, der er et hotel for sig i det store ferieresort. Her får du en exceptionel og moderne suite f.eks. med udsigt til pool eller direkte adgang til haven. Suiterne spænder fra Junior Suiter på 40 m2 over 1 Bedroom Suite på 80 m2 med separat soveværelse og køkken til endnu større suiter med flere soveværelser og plads til 6 voksne og 2 børn.

Du har adgang til det store resorts utallige faciliteter som 6 poolområder og 9 restauranter både på resortet og nede på stranden. Spaen er i særklasse med gratis adgang til de våde områder. Udenfor kan du nyde hotellets mange grønne områder, hvor de gamle pinjetræer kaster skygge.

Her er stor børneklub samt tennis- og fodboldakademi. Hotellet har sin egen 9-huls golfbane. Der er flere i nabolaget og mange udflugtsmuligheder.

Pine Cliffs Resort består af flere hoteller. Pine Cliffs "Ocean Suites" er det mest moderne, eksklusive og familievenlige. Pine Cliffs "Hotel" er mere traditionelt og portugisisk i indretning. Det anbefales især til par.

Er man en familie der søger god plads og med et lidt lavere budget, anbefales Pine Cliffs "Gardens", hvor der er flotte, moderne 1-3 værelses lejligheder. Til de store familier er der også mulighed for private villaer med 4-5 soveværelser. 

  • Lufthavn: 40 km
  • Direkte ved stranden

Faciliteter

  • 6 pools
  • 9 restauranter
  • 9-huls golfbane
  • Spa
  • Børneklub
  • Tennis
  • Fitness
  • Yoga

Andre hoteller i Portugal

Relaterede rejser

Portugal Pine Cliff Ocean Suites
Pine Cliffs, a Luxury Collection Resort & Spa
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.