Portugal Madeira Casa Velha Do Palheiro

Casa Velha do Palheiro

Casa Velha do Palheiro, Madeira, Portugal

Skjult bag de grønne skråninger på den vidunderlige ø Madeira, Atlanterhavets Perle, ligger Casa Velha do Palheiro, et chateau i smukke omgivelser og med en over 200 år lang adelig historie bag sig. Du møder straks en atmosfære med stilfuld, tidløs elegance, og stedet blev omhyggeligt restaureret i 1997. Hotellet er en del af Relais og Chateaux, og her emmer af fred og skønhed omgivet af den berømte store Palheiro-have fyldt med farverige blomster og en overvældende frodighed. Du er højt hævet over både Funchal og Atlanterhavet, og det giver dig enestående udsigter over både landet og havet under dig.

Casa Velha do Palheiro

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Når du træder ind i Casa Velha do Palheiro, møder du øjeblikkelig en verden af luksus og afslappet elegance. Hvert værelse er indrettet med omhu og sans for detaljen i en blanding af moderne bekvemmeligheder og klassisk charme. Her findes blot 38 værelser og suiter som både Standard, Deluxe og Superior, alle lyse, luftige og smukt dekoreret, og med udsigt til enten den grønne park eller golfbanen. Mahognimøbler, smukke trægulve og lyse pastelfarver er fælles for de forskellige værelser.

De to restauranter serverer delikate retter. Den elegante Casa Velha Restaurant inviterer på fine kulinariske oplevelser, og på den mere afslappede Vista Balancal Restaurant, kan du smage klassiske portugiske retter i fusion med middelhavs- og asiatiske smage. Med blot 20 minutter i bil til centrum af Funchal, kan du finde et enormt udbud af restauranter, så du finder lige præcis, det du har lyst til.

I Tea house kan du nyde traditionel Afternoon Tea med scones, kager og finger sandwiches. Tehuset er rigt dekoreret med fotografier af Palheiro Estates spændende historie.

Vil du have en skøn spa-oplevelse? Der er både indendørs - og udendørs pool samt sauna, tyrkisk dampbad og fitness.

I den 130 ha store smukke park, kan du nyde gåture, cykelture og endda en tur på hesteryg. Hotellet tilbyder også Big Game Fishing, hvis du ønsker at prøve kræfter med den store Blå Marlin, hajer eller andre store fisk (maj til oktober).

Gennem et frodigt subtropisk landskab med maritimt fyrretræ, botanisk skov og eminente udsigter, finder du en 18-hullers golfbane beliggende lige ved siden af hotellet i det storslåede Palheiro Estate, så er du til golf, er dette en mesterskabsbane. Hotellet er eneste golfhotel på øen, og det tiltrækker golfspillere langvejs fra.

  • Lufthavn: 20 km
  • Centrum: 8 km

Faciliteter

  • 2 restauranter
  • Pool
  • Indendørs pool
  • Spa og fitness
  • Tennis
  • 18-huls golfbane
  • Te-lounge
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.