Hotel Bellevue Dubrovnik

Hotel Bellevue Dubrovnik

Hotel Bellevue Dubrovnik, Dubrovnik, Kroatien

Hotel Bellevue Dubrovnik er et luksuriøst boutiquehotel med en særdeles god beliggenhed - kun få minutter fra Dubrovniks centrum og 21 km fra lufthaven. Det lyse og moderne hotel er skåret ind i en 30 meter høj klippe med en enestående udsigt over havet.

Hotel Bellevue Dubrovnik

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Hotel Bellevue Dubrovnik blev gennemrenoveret af designeren Tereza Prego i 2019, og står nu som et af Dubrovniks mest eksklusive og moderne hoteller. Hotellet består af 77 værelser og 14 suiter, som er indrettet i lyse toner samt lette, moderne møbler og flotte badeværelser med detaljer i marmor og træ. Værelser og suiter kan bookes med uforstyrret havudsigt og glasbalkon. Rejser du med din familie eller ønsker du mere plads, tilbyder Hotel Bellevue Dubrovnik også sammenhængende værelser og større suiter.

På Hotel Bellevue Dubrovnik har du privat adgang til en lille strand med småsten, som sjældent ses andre steder i området. Her kan du bade og slappe af på solsengen med parasol. Hotellet byder også på et 500m2 stort spa- og wellness område med jacuzzi, finsk sauna, dampbad, opvarmet ferskvandspool og holistiske behandlinger, scrubs og bade.

Hotel Bellevue Dubrovnik byder på de to restauranter, Vapor og Nevera. På Vapor nyder du udsigten til havet, en indbydende morgenbuffet og om aftenen et kreativt middelhavskøkken med specialiteter som bagt hummer med sort pasta og grillet blæksprutte med bønner og sauteret rødbede. Den dygtige sommelier guider dig til aftenens vin. Prøv eksempelvis de spændende vine fra en de kroatiske regioner.

Nevera ligger ved stranden, og på deres solrige terrasse får du en skøn frokost med østers, skaldyr og fisk.

  • Lufthavn: 21 km
  • Centrum: 2 km

Faciliteter

  • 2 restauranter
  • Bar
  • Spa
  • Gratis Wi-Fi

Relaterede rejser

Andre hoteller

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.