Rejser til Italien, Sicilien, Therasia Resort Sea & Spa, pool view

Therasia Resort Sea & Spa

Therasia Resort Sea & Spa, Vulcano, Italien

En 40 minutters sejltur mod nord fra Sicilien bringer dig til UNESCO-beskyttet vulkansk natur på de syv De Lipariske Øer, også kaldet De Æoliske Øer. På den første af øerne, Vulcano, inviterer Therasia Resort Sea & Spa 5* til fredfyldt forkælelse, romantik, spaeventyr og gastronomi med Michelin-stjerne.

Ansvarlighed og lokal forankring

Med beliggenheden i et øhav, der har opnået UNESCO-beskyttelse for sin unikke natur, følger naturligt et stort ansvar for omgivelserne. Therasia Resort Sea & Spa er sig dette ansvar bevidst.

I selve arkitekturen tænkes lokalt med brug af f.eks. lavasten fra Etna og lokalt dyrket træ. Resortet smyger sig hensynsfuldt ind i landskabet vel vidende, at det vigtige her ikke er dominerende arkitektur, men omgivelserne og dit velbefindende.

I køkkenerne anvendes så vidt muligt lokale råvarer dels fra De Lipariske øer selv, dels fra Siciliens overflod af skønne vine og solmodnede landbrugsvarer. Therasia Resort Sea & Spa er desuden det første hotel på De Lipariske Øer til at åbne en rent vegetarisk restaurant.

Therasia Resort Sea & Spa

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Therasia Resort Spa & Sea på øen Vulcano nord for Sicilien er til dig, der vil væk fra den store turiststrøm og i stedet nyde velvære, romantik og gastronomi i magiske omgivelser. Hotellet, der er medlem af det eksklusive selskab Leading Hotels of the World, ligger på klipperne med udsigt til Middelhavet og naboøerne med Lipari som den nærmeste.

Forkæl dig selv med afslapning og behandlinger i det store wellness-center. Slap af ved infinity poolen, der byder på enestående solnedgange. Og lad dig svale af Middelhavets klare vand, som du kan gå direkte ned til ad en trappe fra hotellet. Der er også gratis shuttlebus til den lokale strand.

Nyd endelig det høje gastronomiske niveau i hotellets fire restauranter, hvor Il Cappero er belønnet med en Michelin-stjerne for sin gastronomiske videreudvikling af det lokale køkken.

Therasia Resort Spa & Sea har 70 elegante værelser og suiter. Vi anbefaler et Superior værelse på 20-31 m2 med terrasse og udsigt til haven, men hør også om endnu større værelser og suiter med havudsigt. Her er suiter på op til 68 m2 med et eller flere soveværelser.

  • Strand: 750 meter

Faciliteter

  • 4 restauranter
  • Pool
  • Spa
Italien Vulcano Therasia Resort Sea & SPA
Therasia Resort Sea & Spa

Relaterede rejser

Andre hoteller i Italien

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.