Rejser til Italien, Sicilien, Monaci delle Terre Nere, pool

Monaci delle Terre Nere

Monaci delle Terre Nere, Sicilien, Italien

Vi anbefaler boutique-hotellet og vingården Monaci delle Terre Nere på Etnas skråninger for den enestående stemning, hvor du mærker luksus, passion og siciliansk autenticitet i hver en detalje. Glæd dig til et ophold i særklasse med gastronomiske eventyr, egne vine og vidunderlige værelser og suiter.

Slow food og økologisk landbrug

Monaci delle Terre Nere har stor fokus på slow food og minimal afstand fra jord til bord. Frugt og grønt kommer for en meget stor del fra vingårdens eget økologiske landbrug, og der benyttes så vidt muligt lokale leverandører til det, der ikke kommer fra gården selv. Den overdådige morgenmad er økologisk i alt, og glæd dig også til vine fra Monaci delle Terre Neres egne vinterrasser.

Monaci delle Terre Nere

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Monaci delle Terre Nere på Sicilien er til dig, der søger det sublime i autentisk stemning, gastronomi og omgivelser. En historisk vingård og boutique-hotel på Etnas skråninger, hvor medlemsskabet af Relais & Chateaux er en blåstempling af stedets høje standard i alt.

Vingården har 62 hektar land. Pinje- og oliventræer skaber skygge i de smukke haver og omkring poolen, og hotellets 4 villaer, 15 suiter and 8 værelser er i den smukke hovedbygning og i bygninger spredt ud i det kuperede terræn, så der er masser af privatliv og albuerum. I indretning og arkitektur mødes det moderne med det rustikke og ægte sicilianske. Vi anbefaler Deluxe-værelse på 28-40 m2, Estate Suite på 45-60 m2 og Deluxe Estate Suite med privat pool på 80-100 m2, der kan rumme en familie.

Økologisk landbrug, egen vingård og eget bageri er bare små fingerpeg om, hvad der venter på den gastronomiske front. Restaurant Locanda Nerello forkæler dine smagsløg med udsøgt gastronomi skabt på de bedste råvarer og tilberedt af passionerede kokke med udgangspunkt i de lokale madtraditioner. Fuldend oplevelsen ved at deltage i kokkeskole og vinsmagning på Monica delle Terre Nere.

  • Lufthavn: 30 km

Faciliteter

  • Restaurant
  • Pool
  • Bar
Video om Monaci delle Terre Nere på Sicilien
Monaci delle Terre Nere hotel

Relaterede rejser

Andre hoteller i Italien

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.