Rejser til Italien, Apulien, Masseria Torre Coccaro, main building

Masseria Torre Coccaro

Masseria Torre Coccaro, Apulien, Italien

Du behøver bare se et kort øjeblik på billederne for at forstå, hvorfor vi så varmt anbefaler Masseria Torre Coccaro 5* i Apulien. Her er en unik autentisk stemning, hvor du mærker historien og stedets rustikke luksus i alt. Læg hertil fortrinlig mad, eksklusive beach clubs, spa og et hav af aktiviteter. Så har du et lille indtryk af, hvad du kan glæde dig til.

Økologi og jord-til-bord

Masseria Torre Coccaro har sine egne økologiske haver, og hotellet har stor fokus på jord-til-bord, hvor det overhovedet er muligt, så lokale producenter leverer alt fra kyllinger til mozzarella. Apulien er også kendt for fortræffelige vine, så heller ikke her behøver restauranterne kigge langt efter de bedste leverandører. Også personalet er lokalt. 97% kommer fra nærområdet, så du kan få mange lokale tips.

Masseria Torre Coccaro

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Masseria Torre Coccaro i Apulien på Italiens hæl er et historisk landsted fyldt med luksus og sjæl. Her nydes det gode liv med gastronomi, spa, pools og afslapning omgivet af gamle olivenlunde og med udsigt til hav og bjerge.

Masseria Torre Coccaro har fire restauranter. To af dem ligger i hotellets eksklusive beach clubs kun 4 km væk. De ligger ud til nogle af Apuliens bedste strande og byder på loungestemning, spa og sport. Der er gratis shuttle dertil. Til de mindste er der Mini Club og legeplads, for børn er velkomne.

Spaen er et kapitel for sig indrettet med blandt andet tyrkisk bad i en stor kalkstensgrotte, og der er et utal af aktiviteter at kaste sig ud i fra yoga over tennis og golf til kokkeskole, vinsmagning og guidede cykelture. Du kan låne en cykel, hvis du vil ud på egen hånd.

De 36 værelser og suiter er indrettet smukt og rustikt med respekt for historien. Ægte hygge på italiensk. Vi anbefaler især Deluxe værelser på 40 m2 med privat terrasse og et lille siddeområde. Sig til, hvis du ønsker endnu mere plads - måske en suite med egen pool? Alle værelser har wi-fi, tv, dvd-afspiller og radio. Rejser du med børn, er der plads til 2 opredninger i Deluxe værelser og suiter.

  • Lufthavn: 70 km

Faciliteter

  • 4 restauranter
  • Spa
  • Fitness
  • Pool
  • Beach Club
Video om Masseria Torre Coccaro i Apulien i Italien
Masseria Torre Coccaro hotel

Relaterede rejser

Andre hoteller i Italien

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.