Rejser til Italien, Toscana, Borgo Pignano, sunset

Borgo Pignano

Borgo Pignano, Toscana. Italien

På en bakketop i Toscanas bølgende landskaber ligger det luksuriøse landsted Borgo Pignano med magisk udsigt. Her nydes det gode liv, La Dolce Vita, med gastronomi, spa, luksus og uendelig skønhed. Borgo Pignano er samtidig et økologisk landbrug med olivenlunde, vinmarker, bigård og meget mere.

Du er blot 30 minutter fra Volterra og San Gimignano og en time fra Siena og Firenze, så du hurtigt og nemt kommer til Toscanas største attraktioner.

Bæredygtighed er en hjertesag

Borgo Pignano er hædret som et af Europas bedste hoteller indenfor bæredygtighed. Borgo Pignanos økologiske landbrug leverer 70 % af råvarerne til restauranten, der forkæler dig med hjemmelavede delikatesser fra pasta og brød til vine. Og der er tages ansvar for verden i alt fra energiforbrug over giftfri maling til bæredygtige toiletartikler. Medlemsskabet af  Beyond Green udvider ansvaret til også at omfatte kulturarv samt socialt og økonomisk ansvar i lokalområdet.

Borgo Pignano

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Borgo Pignano er indbegrebet af Toscanas sjæl. Fyldt med historie, luksus og velvære og med en uforlignelig udsigt over de bølgende landskaber. En oase af idyl og samtidig et økologisk landbrug med mere end 3 km2 land. Når du nyder restauranten Villa Pignanos udsøgte gastronomi, kan der ikke blive kortere mellem jord og bord. 

Du bor enten i Borgo Pignanos hovedbygning fra det 18. årundrede eller i en af de mange ejendomme, der er en del af landstedet, som du kender det fra de danske herregårde. Alt er indrettet smukt og autentisk med en vidunderlig respekt for historien. Til par anbefaler vi værelser og suiter i hovedbygningen eller en suite i La Canonica (præstegården). Til familier er der suiter med flere soveværelser og også storslåede villaer med egen pool.

Borgo Pignano er omgivet af smukke haver, og her er to opvarmede pools – en til familier og infinitypoolen med en udsigt, der får tiden til at stå stille. Her er mange aktiviteter fra yoga og pilates til vinsmagninger og ture i landskaberne til fods eller på hesteryg. Og når du vil forkæle dig selv ekstra, kan vi anbefale at besøge det store welness-område.

  • Lufthavn: 40 km

Faciliteter

  • 3 restauranter
  • Gourmet oplevelser
  • Spa
  • 2 pools
Video om Monaci delle Terre Nere på Sicilien
Monaci delle Terre Nere hotel

Relaterede rejser

Andre hoteller i Italien

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.