Grækenland Santorini kvinde står og kigger ud over byen

Vejret i Grækenland

Hvornår er det bedst at rejse til Grækenland?

Den bedste årstid at rejse til Grækenland er i perioden april til oktober. Det er også denne periode, vi anbefaler at man rejser i. I juli og august kan temperaturene godt snige sig op over de 30 grader. Men heldigvis er der masser af små tavernaer, solparasoller og swimmingpools, hvor du kan sidde og køle lidt af i skyggen eller det afkølede vand. Der falder genrelt meget lidt regn mellem april og oktober måned. Der er dog stadig stor forskel i både temperaturer og nedbør i det forholdsvis lille land.

Se vores rejser til Grækenland

Vejret på Kreta

Kreta er Grækenlands sydligst beliggende ø, og har et yderst behageligt klima året rundt. De koldeste måneder er januar og februar. Temperaturene minder dog mest af om en skøn dansk forårsdag med en gennemsnitstemperatur på omkring 15 grader. Du kan som regel også regne med mere end 300 skyfri dage. 

Vejret på Halkidiki

Den trefingrede halvø Halkidiki ligger i forlængelse af det nordøstlige græske fastland. Her er et dejligt milgt klima med omkring 300 soldage årligt. I sommermånederne er temperaturene en smule højere end på søster-øerne i landet.

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.