Grækenland Thessaloniki The Excelsior Exteriors

The Excelsior

The Excelsior, Thessaloniki, Grækenland

I hjertet af Grækenlands næststørste by, Thessaloniki, blot få minutters gang fra havnepromenaden og meget tæt på Aristotelous pladsen, ligger det elegante Excelsior Hotel. Det smukke 5-stjernede boutiquehotel er medlem af Small Luxury Hotels, og her venter dig et unikt ophold med høj service, luksus og gastronomiske oplevelser.

The Excelsior

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Hotellet har blot 36 rummelige og smukt dekorerede værelser og suiter, som er indrettet i varme farver og med stilfuld elegance, designermøbler og marmorbadeværelser, franske balkoner samt store vinduer, som giver udsigt over den livlige by eller den rolige gårdhave.

Her er 2 restauranter, Mezzanine og Clochard. Restaurant Clochard er en af Thessalonikis mest ikoniske restauranter, hvor du kan blive forkælet med græsk og internationalt cuisine med friske råvarer i topkvalitet.

Thessaloniki er rig på kultur, historie og ikke mindst gastronomi. Den gamle by har været beboet af både romere, byzantinere, osmannerne, jøder og forskellige europæiske folk, som gør byen til en multikulturel by fyldt med historiske monumenter fra fortiden

  • Centrum: 0 km
  • Lufthavn: 21 km

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Elevator
  • Gratis Wi-Fi

Andre hoteller

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.