Grækenland Naxos Naxian On The Beach, Cafe, Strand, Boheme

Naxian on the Beach

Naxian on The Beach, Naxos, Grækenland

Vi anbefaler Naxian on the Beach på den græske ø Naxos til dig, der søger en romantisk voksenferie i Grækenland med afslapning, intim stemning, god mad og stranden lige uden for døren. Naxos er samtidig den største ø i Kykladerne, så du har masser af spændende udsflugtsmål.

Lokal forankring

Naxian on the Beach er ejet af en lokal familie, der også har Naxian Collection Luxury Villas & Suites 10 minutters kørsel derfra. Familien lægger vægt på at skabe autentisk stemning og på at bruge lokale råvarer fra øens mange landbrug og fra egne økologiske haver. Der er fokus på genbrug, giftfri haver og at undgå madspil.

Naxian on The Beach

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Naxian on the Beach er et af den slags hoteller, du får lyst til at tage på bryllupsrejse til. Også selv om du har været gift i årevis. Det lille hotel med blot 10 suiter er kun for voksne, der kan nyde en unik boheme-stemning fyldt med romantik og forkælelse. Robinson Crusoe møder det græske øhav.

Hotellet ligger lige ud til Naxos’ bedste strand, 9 km lange Plaka. Her har Naxian on the Beach sin egen strandoase med gratis solstole, cabanaer samt en strandbar og -restaurant, der serverer fortrinlig mad med bl.a. alt godt fra havet. Glæd dig til at sidde med en cocktail, mens du nyder den smukke solnedgang. Andre steder på den lange strand er mere liv, hvis du søger det.

Alle suiter er på 30 m2 og indrettet med en skøn sans for rustikke detaljer. Suiterne er fordelt på første og anden sal i de hvidskurede bygninger. Alle har altan, hvor de fem øverste naturligt har lidt bedre havudsigt. De store vinduer lukker strandstemning og lys ind, og alle har jacuzzi-badekar.

  • Direkte ved stranden

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.