Rejser til Grækenland, Kreta, Domes Zeen, Sunrise Outdoor Pool

Domes Zeen Chania

Domes Zeen Chania, Luxury Collection, Kreta, Grækenland

Helt ud til strandkanten i den nordvestlige del af Kreta ligger designresortet Domes Zeen Chania 5* med eksklusive faciliteter og en cool vibe. Resortet befinder sig i udkanten af den historiske og charmerende by Chania – kun tre km fra Old Town.

Domes Zeen Chanias arkitekttegnede pavilloner og villaer med privat pool vil appellere til kvalitetsbevidste familier og par.

Domes Zeen Chania, Luxury Collection

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Det Berlinbaserede arkitektfirma Lambs and Lions står bag det fem-stjernede Domes Zeen Chania, og man mærker tydeligt deres sans for minimalistiske detaljer og kvalitetsmaterialer i den beherskede atmosfære, der på underspillet vis indgår i kystens naturlige miljø og farver. Resortet er opbygget som en traditionel græsk landsby med private bungalows, pavilloner og villaer med egne haver og pools omkring det samlende, sociale centrum. Hver bungalow, pavillon og villa besidder en rustik og varm charme, som byder omgivelserne indenfor med store vinduespartier, naturmaterialer i træ og sten samt behagelige, nedtonede jordfarver. 

Vi anbefaler at booke pavilloner og villaer inklusiv Haute Living-konceptet for en luksuriøs, slow-living oplevelse. Par anbefales Tropical Pavillion Private Pool på 46 m2 . Og særligt deres Tropical Family Pavilion (47m2 ) med stor udendørs stenterrasse med privat pool eller Sapphire Family Pavilion (47m2 ), hvor du får en betagende havudsigt. I begge pavilloner er der plads til to voksne og to børn. Ønsker du den ultimative oplevelse på Domes Zeen Chania, anbefaler vi deres to diskrete villaer (65m2 ), hvor du har mere plads både udenfor og indenfor, stor pool og plads til fire voksne og et barn eller to voksne og tre børn.

Domes Zeen Chania gør en dyd ud af at være et moderne resort for familier med børn. Her er plads og hjerterum til at de mindste, og større børn får også en god ferie med timer på stranden, ved børnepoolen  eller den store pool eller i den kreative børneklub. I den prisvindende Soma Spa kan man nyde dejlige behandlinger og den udendørsgym byder på fitness og aktivitet.

For par og voksne venter selvforkælelse i den indbydende Jungle Spa samt muligheden for eventyr, yoga og sport.

Domes Zeen Chania byder på fine-dining med innovative fortolkninger af kretiske og græske specialiteter samt skønne vine på Enino Gastronomy Restaurant (adults only) og friske smagfulde måltider i afslappede rammer på deres Beach House Restaurant.

Haute Living konceptet er inkl. a la carte halvpension (frokost eller middag), adgang til en eksklusiv lounge 24/7 med snacks, drikkevarer og concierge service.

  • Direkte ved stranden
  • Lufthavn: 18 km

Faciliteter

  • Familievenligt
  • 2 restauranter
  • Bar
  • Spa
  • Fitness
  • 2 pools

Relaterede rejser

Andre hoteller i Grækenland

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.