Grækenland, Kreta, Domes Of Elounda, Voken Pool, Adults Only Pool

Domes of Elounda, Autograph Collection

Domes of Elounda, Autograph Collection, Kreta, Grækenland

På det nordøstlige Kreta i den fredelige Mirabello-bugt ligger Domes of Elounda, Autograph Collection 5* med enestående udsigt over Middelhavet mod en af de store seværdigheder på Kreta, fæstningsøen Spinalonga. Her er du langt fra den store turiststrøm, men tæt på hyggelige småbyer som Elounda, Plaka og ikke mindst Agios Nikolaos.

Et luksuriøst resort for både par og familier

På Domes of Elounda kan både par og børnefamilier nyde den græske luksus. De kæmpe suiter har god plads også til store børnefamilier, og alle kan søge mod det, der passer dem bedst. På stranden er der f.eks. et stilleområde for dem, der vil nyde lyden af bølgeskvulp, og samtidig masser af plads til grin for dem, der er til leg.

Domes of Elounda, Autograph Collection

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Domes of Elounda er et stilfuldt luksusresort på Kreta med 158 store suiter og villaer, der alle er eksklusivt og smagfuldt indrettet. Vi anbefaler Premium one-bedroom suite på 85 m2 med udendørs jacuzzi til par og Premium one-bedroom suite sea view på 85 m2 med pool til familier, hvor børn kan sove i sovesofa i stuen, og døren kan lukkes til forældrenes soveværelse. Sofaen i stuen redes op til 2 senge, der er 90 x 200 cm. Hør om suiter og villaer med flere soveværelser til større familier.

Et luksuriøst resort for både par og familier

Der er tænkt på faciliteter og aktiviteter for alle aldre fra børneklub til spa. Her er 1 familiepool og 1 børnepool med saltvand og 1 pool kun for voksne med ferskvand, derudover er der 1 indendørspool i Soma spaén, som opvarmes i ydersæsonerne. Den private lille sandstrand, kommer du nemt og sikkert til den via en tunnel under den rolige kystvej. Her finder du også den ene af resortets restauranter, Topos 1910 med udsøgt seafood serveret ved de gamle oliventræer og på molen ud over vandet.

Du kan også stille sulten på Tholos med græsk buffet, Makris med græsk fine dining og det italienske steakhouse Blend. Men det er ikke alt. Oplev herlig streetfood på en smuk plads ved Core, der er hjertet for mange aktiviteter fra børneteater og gaming for de yngre til musikscene, kunstudstilling og butik.

  • Direkte ved stranden
  • Lufthavn: 75 km

Faciliteter

  • 4 restauranter
  • 4 barer
  • Spa
  • 5 pools
  • Tennis
  • Fitness
  • Børneklub

Relaterede rejser

Andre hoteller

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.