Grækenland Kreta Domes Noruz Chania, Udsigt, Upbeat Retreat Værelse

Domes Noruz Chania, Autograph Collection

Domes Noruz Chania, Autograph Collection, Kreta, Grækenland

4 km vest for den gamle bydel i Chania på Kreta ligger Domes Noruz Chania i strandbyen Agioi Apostoloi. Området regnes for et af de smukkeste ved Chania. Kysten består nemlig af små bugter med pinje- og eukalyptustræer, hvor klipperne fungerer som naturens egne høfter og skaber roligt vand ved de gyldne strande. Domes Noruz Chania ligger lige ud til den længste af strandene.

Bæredygtighed og lokalt partnerskab

Hvor det overhovedet er muligt, benytter Domes Noruz Chania sig af håndplukkede lokale partnere fra bl.a. lokale landbrug med særlig fokus på økologi, og der tænkes bæredygtighed med solpaneler, affaldsbehandling, vandforbrug og aircondition med ekstra høj effektivitet.

Domes Noruz Chania, Autograph Collection

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Domes Noruz Chania er strandluksus på Kreta forbeholdt gæster over 16 år, så du kan nyde en skøn loungestemning lige ud til den gyldne strand.

Hotellets spændende arkitektur, der er inspireret af de gamle venezianske skibsværfter i Chania, danner en smuk ramme om det store poolområde med 2 udendørs pools, der er opvarmede i ydersæsonerne. Her er også indendørspool i spaområdet.

Indretningen er eksklusiv og moderne. De gennemgående jordfarver brydes af farverige tekstiler og kreative designelementer. Du mærker med det samme, at her er fokus på komfort og velvære. En atmosfære, der fuldendes i den topmoderne spa.

Domes Noruz Chania har 83 værelser og suiter, der alle har enten (plunge) pool eller jacuzzi. Profil Rejser anbefaler især Upbeat Retreat Pool View-værelse på 55 m2 . Du har meget privatliv og et stort udendørs areal med udsigt til poolen. Hør gerne om værelser med havudsigt, og suiter i flere planer med plads til 4.

Topos Restaurant er klar til at forkæle dine smagsløg morgen, middag og aften, mens Raw Bar er det sociale mødested med sushi og Moët & Chandon champagnebar, hvor du nyder et skønt miks af bobler og alt godt fra havet. Endelig er der Nbar i lobbyen.

  • Direkte ved stranden
  • Lufthavn: 23 km

Faciliteter

  • Kun for voksne
  • Restaurant
  • Spa
  • 2 barer
  • 2 pools
  • Indendørs pool

Relaterede rejser

Andre hoteller i Grækenland

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.