Cypern Pafos Annabelle Pool Oppefra Pool View

Annabelle

Annabelle Hotel, Paphos, Cypern

På Cyperns vestvendte kyst ligger den charmerende by Paphos, og her finder du det stilfulde Annabelle Hotel 4+*. Med sin beliggenhed ved den livlige kystpromenade i centrum af byen er vandet allestedsnærværende. Det store poolområde slynger sig foran hotellet med bugter og små romantiske kroge samt ikke mindst et lille vandfald. Vajende palmer giver svalende skygge til solsengene som ligger fordelt ved den svungne pool og hovedpoolen, hvorfra du kan nyde udsigten til havet. På toppen af hotellet finder du også en indendørs pool med en betagende udsigt over Middelhavets blå bølger.

Annabelle Hotel

Få hoteller på Cypern kan prale af en placering helt så god som Annabelle 4+*. De 244 værelser og suiter har alle balkon eller terrasse. Vælg mellem udsigt til byen, til den smukke have, som omkranser poolen foran hotellet, eller til havet. Vil du forkæle dig selv lidt ekstra, kan du vælge en suite med egen pool eller jacuzzi på terrassen. Tag gerne børnene med, for her er værelser, som er særligt tilpasset familier og en børneklub, som byder på mange sjove aktiviteter for alle aldre.

Nyd en himmelsk behandling i Ouranos Wellbeing Spa opkaldt efter himlens gud. Her bydes ikke blot på afslappende massager og ansigtsbehandlinger, men også på skønhedsbehandlinger.

Når Middelhavet lokkende kalder, kan du begive dig til en af de små strande få minutters gang fra hotellet eller tage på opdagelse på vandcykel, paddleboard eller i en kano eller kajak. Ønsker du mere spænding, kan du benytte vandski, jetski og wakeboard eller i parasailing nyde udsigten svævende over havet. På landjorden kan du tage en runde på tennisbanen, eller få inspiration til din træning med en personlig træner eller på triatlon camp. Hotellet arrangerer gerne, at du lejer en cykel eller mountainbike, så du kan tage på opdagelse i middelhavsøens smukke natur.

Paphos er en hyggelig by med historiske rødder og snævre snørklede gader fyldt med butikker og lokale taverner. Få minutters gang fra hotellet langs den livlige kystpromenade og forbi den maleriske havn ligger byens berømte arkæologiske udgravninger, hvor antik græsk-romersk kunst i form af smukke mosaikker, grave, katakomber og et amfiteater viser sig. Glem ikke Agia Kyriarki-kirken fra det 1.500 århundrede før Kristus.

Tilbage på hotellet kan du nyde en delikat middag i en af hotellets 4 restauranter med hver sin stemning og tema. Fra den afslappede Fontana over det italienske køkken i Mediterraneo til en romantisk gourmet middag i Amorosa er gastronomien en oplevelse i sig selv. Ouranos Lounge & Bar er en rooftop restaurant og bar, hvor du kan begynde aftenen med en tapas middag med udsigt til solnedgangen over havet efterfulgt af raffinerede drinks. Hvor mange kan du nå at prøve af barens hele 600 forskellige gin & tonics?

  • Strand: 100 meter

Faciliteter

  • Spa
  • Fitness
  • 3 pools
  • 4 restauranter
  • 3 barer
  • Cykler
  • Børneklub
  • Tennis, golf og mange vandaktiviteter

Relaterede rejser

Andre hoteller

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.