Zuri Zanzibars smukke beliggenhed

Zuri Zanzibar Hotel & Resort

Zuri Zanzibar Hotel & Resort, Zanzibar, Tanzania

Zuri betyder ”smuk” på swahili, og det er en ganske nøjagtig beskrivelse af det elegante eco resort Zuri Zanzibar Hotel & Resort, der ligger ved en af Zanzibars allerbedste og bredeste sandstrande. Foruden den lækre strand er tidevandet også mindre markant her, så du kan bade i havet hele dagen.

Zuri Zanzibar Hotel & Resort ligget lidt afsondret fra den lille by Kendwa i en fredsommelig og smuk lomme af det nordvestlige Ungjua. Det tager ca. en time at komme hertil fra lufthavnen og Stone Town.

Bæredygtige visioner

Zuri Zanzibar er dybt forankret i lokalmiljøet. Gennem en række vedvarende tiltag arbejder hotellet for at skabe bedre sociale og økonomiske forhold for lokalbefolkningen gennem uddannelse, job og oplysning. Samtidig tager hotellet også et bæredygtigt ansvar med sit miljømæssige engagement, der skal sikre den enestående natur og det levende havs overlevelse de kommende generationer.

Zuri Zanzibar Hotel & Resort

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Zuri Zanzibar Hotel & Resort består af 56 bungalower, suiter og villaer, der forbindes af den tropiske haves små stier ned mod havet og den hengemte strand. Den bløde, hvide sandstrand er noget helt særligt, og måske Zanzibars bedste. Det azurblå hav indbyder afkølende dyp, og fra en hængekøje eller strandbaren er det bare om at nyde scenerierne indtil solen går ned i horisonten. Stemningen er uprætentiøs og intim, og serviceniveauet er tårnhøjt.

Bungalows, suiter og villaer er opført med brug af mørkt træ fra Tanzania og naturmaterialer. Tilsammen giver de smukke lokale kunsthåndværk, rustikke detaljer og moderne møbler en varm og behagelig afro-chic atmosfære.

Du kan vælge mellem tre typer bungalows (alle 66m2) med stor terrasse, indendørs- og udendørsbad samt mulighed for jacuzzi. Rejser du med større familie eller venner kan du vælge forbundne bungalows.

Ønsker du en suite (132m2), kan du vælge mellem to typer. Jacuzzi-suiten med privat jacuzzi, stor terrasse samt indendørs- og udendørsbad. Med Ocean-front suiten får du også en skøn havudsigt. Begge suiter giver adgang til den semi-private VIP strand.

Rejser du med familie og venner, eller ønsker du blot mere plads, anbefaler vi også en af de tre store villaer med inkluderet butlerservice: Garden Two Bedroom Villa (317m2), Ocean-Front Two Bedroom Villa (260m2) med en bedårende havudsigt og direkte adgang til strand eller Ocean-Front Three Bedroom Luxury Villa (500 m2), der byder på en exceptionel oplevelse med privat strand, infinity pool, jacuzzi og fantastisk havudsigt.

De to restauranter på Zuri Zanzibar, Maisha og The Upendo udfolder en verden af smagsindtryk med elementer fra det afrikanske, indiske, arabiske og europæiske køkken mws et fokus på lækre skaldyr og grillede fisk. Smag også de indbydende småretter og cocktails på strandbaren.

Zuri Zanzibar byder på en 32 m lang infinity pool samt mulighed for bl.a.  volleyball, snorkling og ture med kajak og paddle board. Her er også filmaftener, dj-sets og livemusik til solnedgangen samt sjove aktiviteter for de mindste.

 • Direkte ved stranden
 • Lufthavn: 50 km

Faciliteter

 • Swimmingpool
 • Mulighed for All Inclusive
 • 2 restauranter
 • 5 barer
 • Spa
 • Kano/kajak
 • Stand-up paddle
 • Udflugter
 • Snorkeludstyr
 • Udendørs bruser
Zuri Zanzibar Hotel & Resort

Andre hoteller på Zanzibar

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.